Súčasný stav ochorenia
Strana 10 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Súčasný stav ochorenia
Stav sa môj nezmenil, stále fičím nad odautomatizovanou a nanovo zautomatizovanou psychikou, čo znamená, že od leta 2018, čo sa mi stav zlepšil, sa nič nezmenilo. Zásluhu má na tom transcedentné transformovanie psychiky, ako napr. fakt, že Som porazil, usmrtil a popravil insomniu - nespavosť. Od vtedy chodím späť a vstávam na budíček pravidelne, bez patologických príčin.
Stále Som sugestívne zdravý a čistý človek. Bohužiaľ na papieri z apríla 2004 to je naopak.
Zásluhu na ozdravenie majú knižky, štúdium kurzov a videí na daný programovací kurz, denný režim, terapia hudbou, filmom a hrami, niekoľko ročné meditovanie a kontemplovanie. A takisto pravidelný spánkový režim s dvoma, tromi polhod. šlofíkmi za deň.
Tak isto k ozdraveniu prospieva aj brigáda, kde Som v kontakte s pracovnou spoločnosťou. Žiaľ šípková a šachová liga je u mňa zatiaľ neaktívna, nakoľko mi chýbajú na ne výdavky.
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 2
Dušan
vrana- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 453
Reputácia : 138
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 44Bydlisko : Trnava
Zdravotný stavDiagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
dzuli08, kimi2028, Sweetheart, Mous and motylek like this post
Re: Súčasný stav ochorenia
Tiež mám isté príznaky sociálnej fóbie, ktoré sa prejavujú tým, že sa bojím chodiť do veľkých nákupných centier, či je snaha izolovať sa. Som tichý, hanblivý a nerád som centrom pozorností. Moje motto je za každým nepútať pozornosť iných a celkom sa mi to darí. Mám problém s tým, že moja koncentrácia nie je vôbec, čím sa veľmi rýchlo unavím. Teší ma, že vzťahovačný nie som vôbec.
Mám vo všeobecnosti fungovať správne. Denný režim nefunguje mi vôbec. Nedokážem nič dodržiavať dlhšie ako 2 dní. Hoci mám v súčasnosti rozbehnutých niekoľko projektov, na ktorých sa snažím aspoň splniť moje záväzky, čo sľúbim. Ide o jeden šachový bol, ako aj blog pre starších ľudí skôr seniorov, na ktoré môžem písať svoje príspevky. Povedal som si, že každé 2 týždne napíšem aspoň 3 blogy a darí sa mi to zatiaľ...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2037
Reputácia : 750
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stavDiagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Zoznamka
Indtagram : ailinace
Aylin- Nový člen
- Počet príspevkov : 1
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 19.02.2023