Blog
Strana 21 z 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Re: Blog
kimi2028 napísal:Ahojte oprašujem svoj blog. Môj blog nájdete na tejto adrese: https://cesta-schizofrenia.blogspot.com/. Neviem, ako dlho mi to vydrží Chcel by som veľa písať...
Máš moje sympatie Len píš, píš, čím viac
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1248
Reputácia : 167
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Abilify, Depakine, Trittico, Stilnox, Dithiaden, Gliclada, Betaloc, Prestarium
dusan_fajnor.personal likes this post
kimi2028 napísal:Ahojte oprašujem svoj blog. Môj blog nájdete na tejto adrese: https://cesta-schizofrenia.blogspot.com/. Neviem, ako dlho mi to vydrží Chcel by som veľa písať...
Ináč, čo sa týka cieľov, je dobré si stanoviť i dlhodobejšie ciele ak nie rovno totálne ciele
Aby človek vedel, kam smeruje (a to myslím platí nie len pre schizo-frenikov)
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Abilify, Depakine, Trittico, Stilnox, Dithiaden, Gliclada, Betaloc, Prestarium
EnaXnaY napísal:Ináč, čo sa týka cieľov, je dobré si stanoviť i dlhodobejšie ciele ak nie rovno totálne ciele
Aby človek vedel, kam smeruje (a to myslím platí nie len pre schizo-frenikov)
Urobil som si na to apku, ale dá sa to i na papier, alebo do diára
V apke si môžem nejaké ciele aktivovať / deaktivovať podľa potreby
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
vlastny web
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 918
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Mous napísal:Caute, chcem sa opýtať, nevedel by tu niekto mi spraviť vlastný web? Myslím s doménou a tak... ak hej, pošlite mi prosím správu. Viem že je tu pár programátorov, tak preto sa pýtam. Nebolo by to nič zložité si myslím, no mám určité predstavy. Samozrejme odmenu by sme doriešili
Napíšem to verejne, teda kto by chcel nejaký web, tak som ochotný mu vytvoriť Samozrejme zohľadnujem maximálne jeho predstavy, ako len som schopný
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mous likes this post
Strana 21 z 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21