Blúznenie a šialenstvo
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Blúznenie a šialenstvo
filipka napísal:Mimochodom, dovolujem si pripomenut, ze mas viac ako 18 rokov a o svojej liecbe a zodpovednosti za nu mas pravo rozhodnut sam a nespoliehat sa na mamicku.
Právo možno mám, ale mne by bolo najlepšie, keby mi odňali svojprávnosť. Som možno detinský, ale to preto lebo som dieťa. Ja nesúhlasím s tým, aby som bol človek. Toto nie je skutočná realita taká aká má byť. To je proste chyba v systéme. Takto sa to nemalo vyvinúť. Neznášam tento svet, vesmír a seba samého. To je hnus, že si dovoľuješ aj Ty, Filipka, ma upozorňovať, že som vraj dostatočne svojprávny, keď ja sa od tohto sveta a od tejto spoločnosti snažím čo najviac dištancovať. Fuj. Tento svet nie je skutočný, resp. aspoň by nemal byť. Je to hanba, že toto žijeme a rešpektujte, že nie každý sa rád v žbrnde a blate tohto sveta má záujem naučiť plávať.

Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5024
Reputácia : 937
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 37Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
Matej- Okoloidúci
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
Katuska likes this post
Ty asi chces byt chory. Ty sa vobec nesnazis osobnostne rast. Bohuzial. Choroba je Tvoja verna spolocnicka, ktorej vdacis za vela. Mam z teba pocit, ze ty sa nechces liecit. Tebe vyhovuje byt "nesvojpravny". A choroba je Tvoja racionalizacia tvojho zelania. Tak si ju dobre uzi, lebo ci sa ti to paci, alebo nie, Boh Ta vidi a trpel za Teba a budes skladat ucet. Nikto sa tomu nevyhne..
Kaslem na Tvoj vztah s "mamimou". Uzi si ju, zjedz ju od zavislost. Tvoje stastie je, ze ju mas, ini take stastie, aj chori ludia, nemali. Rozhodne ti to vsak nepomoze byt zrelym clovekom. Realita je aka je. Realitu tvoria ludia. Aj ty si clovek a teda si za nu zodpovedny. Preto ti nepomoze sa distancovat od nej. Nepomoze ti kricat-ja s tym nechcem mat nic spolocne!! Pretoze si clovek, ktory ju vytvara. A Boh sa ta na to spyta, co si pre zmenu reality urobil ty.
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil Matej Skalík dňa Ne 20 jún 2010 - 16:23, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : vulgárnosť a osočovanie)
Matej- Okoloidúci
-
Pisem si tu len svoje nazory. Neporusila som ziadne pravidlo fora.
filipka- V.I.P. Golden

filipka- V.I.P. Golden
filipka napísal:ojojoj, ty veru nikdy nedospejes. pokojne mi nadaj do ******, kazdy aspon uvidi, aky si ty krestan.
Pisem si tu len svoje nazory. Neporusila som ziadne pravidlo fora.
Po prvé: sám som povedal, že nie som horlivý, takže sa nevyhlasujem za svätého! Po druhé: Nedospejem, to som povedal aj ja sám. Za takýchto podmienok je to totiž nemožné. Po tretie: To, že nadávam, nemá nič spoločné s mojou kresťanskou vierou! Ty nepoznáš ako ma satan tlačí aby som vulgárne urážal, ako postupne vstupoval počas posledných rokov do môjho života, ako sa mi zjavoval a odhaľoval mi svoje pravdy, ako ma chránil pred výčitkami hnusného sveta a divokých nebeských mocností, ktoré nevedia nič iné robiť len sa vŕtať v mojej hlave a akonáhle nájdu nejakú zlú myšlienku, tak ju patrične zhovadiť a okomentovať a vynadať mi za ňu vyčítavým spôsobom!!! Ja nemôžem, *****, za to, že nadávam a neopováž sa ** **** to spájať s mojou vierou. Schizma medzi tým, v čo verím, a tým, ako sa správam, nastala už dávno, roky dozadu a ja za ňu ODMIETAM zodpovednosť, pretože ju spáchal satan a mám presvedčívé dôkazy. Neopovažuj sa to spájať! Ničomu nerozumieš, len si múdra jak ********* ***. To on ma ovláda, on mi diktuje zlosť, lebo ma chce ochrániť pred takými hnusnými podľuďmi, ako si ty, ktorí mi len chcú ublížiť a ničia ma svojimi výčitkami presne tak, ako ma ničia svojimi výčitkami nebeské mocnosti! *** * ****! ***** ** ******** * *****.
Poznámka cenzora: Príspevok hrubo porušil Kódex diskusného fóra.
Naposledy upravil Matej Skalík dňa Ne 20 jún 2010 - 16:31, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : vulgárnosť a osočovanie)
Matej- Okoloidúci
-
filipka- V.I.P. Golden
filipka napísal:Na tvojom mieste, prave preto, ze ta Boh pozna dokonale, by som mala mierne obavy..
Presne na tomto princípe funguje celé to vyčítanie a zhovadzovanie v mojej hlave keď mi robia zle nebeské mocnosti. To, že si toto napísala, len svedčí o tom, že patríš k nim, si sa odhalila, že si sa skonšpirovala proti mne v masívnej vlne výčitiek na moju adresu. Odteraz si zaradená medzi mojich úhlavných nepriateľov!
Matej- Okoloidúci
-
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6