Blúznenie a šialenstvo
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Blúznenie a šialenstvo
Filipka alias Filipanda alias *****, ****** *****, ktoru treba zastrelit.
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
@filipka napísal:Takze tvoje presvedcenie, ze budes svaty patron dusevne chorych uz pominulo? To je dobry znak, asi ti zacina zaberat ta Invega.
Svätým sa stáva človek, až keď dostane účasť na jedinej Božej svätosti v nebi. Čiže po smrti. Počas života na zemi za ten čas prichádzajú aj pády, aj povstania. A áno, nechcem byť svätým duševne chorým. Chcem zhynúť aby ma Boh láskavo odexistoval!
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 4839
Reputácia : 737
Dátum registrácie : 18.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
@filipka napísal:To by sme obcas chceli vsetci. Kazdy ma tazke chvile, ked sa mu nechce zit. Ale zijeme dalej.
Áno, žijeme ďalej a ja patrím medzi tých, ktorí si nemyslia, že je to správne. Ťa prekľajem satanskom mocou a som zvedavý aké to bude pre teba.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Naposledy upravil Matej Skalík dňa Ne 20 jún 2010 - 16:37, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : vulgárne vyhrážanie)
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
@popoluska napísal:Matej,ked si toto budes citat s odstupom casu,mnohe veci urcite pochopis.Skus sa trosku krotit,toto nepatri na forum,ved su tu aj ostatni chori ludia
Nikto ma nezaujíma! Ja som najegoistickejší človek na svete predsa podľa nebeských mocností a pozemských mocností typu Filipandy. Tak nech sa tak aj patrične správam, lebo ako stokrát opakovaná lož sa stane pravdou, nie? Po druhé: Čo pochopím? Že mi niekto dajak oprávnene povedal, že sa sám z toho nechcem vylízať a že je to moja vina, že som v takých ********, v ktorých sa mi nebodaj aj dokonca páči??? Tak to nie, to nebudem rešpektovať nikdy.
Naposledy upravil Matej Skalík dňa Ne 20 jún 2010 - 16:39, celkom upravené 1 krát.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Na Matejovom priklade som chcela dokazat, ako daleko je jeho choroba momentalne rozvinuta.
Matej, na psychiatrii ta nikto nebude cakat so slavobranou. Ale snaz sa tam ist dobrovolne, aby si tam neuschol zo dva mesiace, ked ta tam daju sudnym prikazom. Ako vidis, lieky ti nepomahaju.
filipka- V.I.P. Golden
Naposledy upravil Matej Skalík dňa Ne 20 jún 2010 - 16:42, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : vulgárne vyhrážanie)
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6