schizofrenia na papieri
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: schizofrenia na papieri
https://www.youtube.com/watch?v=76UXSdUVuLk
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4765
Reputácia : 764
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
cize som asi oklamal aj test ? co tam vidia ludia so schizofreniou ?Tuto napísal:Rorschachov test (v jednoduchej angličtine, treba dať zvuk naplno):
schizofrenik1- Nový člen
- Počet príspevkov : 9
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 25.09.2015
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 36Bydlisko : Poprad resp.Levice
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
schizofrenik1 napísal:alebo mam este 1 napad, dalsich 8 mesiacov budem hrat iny druh schizofrenie, dalsich 8 mesiacov zase nieco ine, dalsi polrok zase nieco ine a za nejakych 5 rokov mi da diagnozu chorobnej simulacii .... nie ?
Áno, tento postup ti k získaniu vodičáku určite pomôže

Mimochodom, Rorschach si robil, psychologička možno tvojej psychiatričke telefonovala výsledok a ani o tom nevieš...mňa by zaujímalo, akým spôsobom si sa ocitol u psychiatra prvýkrát. Ráno si sa zobudil, pozrel na hodiny a povedal si si-"hm, čo budem dnes robiť? Aaaaa, idem k psychiatrovi predstierať schizofréniu, super nápad!"
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 38Bydlisko : Adamov, ČR
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
-
a druhy dovod je: vyhnutie sa skole a praci a nasledne vybavenie invalid. dochodku a toto nieje dostacujuci oficialny dovod ?????
... uz viem ako to spravim, ja jej nepoviem vobec nic- vsetko zamna vyriesi moja rodina , niesom idiot a ked som sa sem vedel dobrovolne dostat , dobrovolne sa dostanem aj von
a cudujem sa tej psychiatricke aka je sprosta ze na to sama neviem prijst ze to hrajem a navyse schizofrenia sa normalne diagnostikuje az po psych. lieceni a nie ambulantne , aj ked niekedy som mal pocit ze sa jej nieco nezdalo asi raz, dva krat ... a ak nie nebude premna ziadny problem zaplatit 2000€ za PROFESIONALNY ZNALECKY posudok...
a teraz uz vidim ze pisem asi na zle forum...
schizofrenik1- Nový člen
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
a vobec nic si nevymyslam nemam cas na internetove srandicky ako podaktory z vas ktory su na invalidnom a nemaju nic ine na praci, tak budem rad ked sa kumne nebudete chovat ako k retardovy alebo prelhanej svini ... vobec vas nechapem akoby som bol sam na celom svete komu sa take nieco podarilo predstierat

schizofrenik1- Nový člen
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Kazdopadne uznavam aj to,ze naozaj nie si v poriadku.Odporucam Ti zmenu psychiatra->nove psychiatricke vysetrenie,komplexne psychologicke vysetrenie ale HLAVNE CO NAJRYCHLEJSIE VYHLADAJ ODBORNU POMOC.
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 36Bydlisko : Poprad resp.Levice
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Michal napísal:Ano,skutocne pises na zle forum.Sem nepatria ludia arogantni,podvodnicki a vystatovacni.
Kazdopadne uznavam aj to,ze naozaj nie si v poriadku.Odporucam Ti zmenu psychiatra->nove psychiatricke vysetrenie,komplexne psychologicke vysetrenie ale HLAVNE CO NAJRYCHLEJSIE VYHLADAJ ODBORNU POMOC.
schizofrenik1- Nový člen
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka napísal:Inalidný 10000eur mesačne by som fakt chcela mať![]()
schizofrenik1- Nový člen
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
ono, aj mne sa zdá akoby si písal na nie zrovna to pravé fórum. Osobne mám dojem, že všetci tu by boli nesmierne radi, ak by mohli v zásade prehlásiť, že sme zdraví a vlastne len nasimulovali ochorenie odborníkom, tak, že ich zmiatli a následne dostali diagnózu. Žiaľ nie je to tak. Keď mám písať za seba, tak ochoreniu nie som vôbec rád, hoci mám pomenší dôchodok a pokúšam sa aj o zamestnanie.
Chcem tým napísať, že si si zavinil situáciu sám, a sám si aj nesieš dôsledky. V tvojej situácii som nikdy nebol a radiť mi je ťažké. Keď ti ide len o vodičák, tak zo skúsenosti môžem prehlásiť, že F20 (pran. sch.) sa s VO vôbec nevylučuje.
Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4765
Reputácia : 764
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3