schizofrenia na papieri
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
schizofrenia na papieri
mam dost vazny problem. Velmi dobre som simuloval paranoidnu schizofreniu, u psychiatra (ambulantne, na zaklade 14 ambulantnych vysetreni), a on mi ju naozaj diagnostikoval, proste nevedel a nevie prijst nato ze klamem. Na lieceni som nikdy nebol. Stale mi predpisuje lieky ktore vyhadzujem - pravda je ze som ich vobec ani nikdy neuzival . teraz potrebujem nejakym unikatnym sposobom dokazat ze schizofreniu nemam.
schizofrenik1- Nový člen
- Počet príspevkov : 9
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 25.09.2015
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: schizofrenia na papieri
a čo Ťa to napadlo vôbec simulovať chorobu pred psychiatrom? Osobne si myslím, že práve to bolo choré. Pomôcť ti neviem... T.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4765
Reputácia : 764
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
1. vymyslas si
alebo
2. psychiater je kral amaterov (comu neverim)
alebo
3. naozaj mas schizofreniu, ale nemas nahlad
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 36Bydlisko : Poprad resp.Levice
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil Matej dňa Pi 25 september 2015 - 21:36, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : vulgarizmus)
schizofrenik1- Nový člen
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

Ešte nám prezraď meno psychiatra

Smiem vedieť, s akým zámerom si toto celé robil?
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Netuším aký bol Tvoj zámer na vytvorenie diagnózy, ale mám dojem, že si to kvapku prehnal. Ak budeš "sekať dobrotu" možno Ti ho aj pri diagnóze dajú spraviť. Každopádne gratulujem k hereckému výkonu, nie si ani zďaleka prvý, čo je IN, ale OUT je to už ťažšie.
Chcem len dodať, že aj psychológovia majú svoje testovacie metódy, takže by možno bolo pre Teba zaujímavé navštíviť psychológa kvôli testovaniu na par. schizofréniu. Ako možnosť vidím aj pobyt na psychiatrii, ktorá aj keď nevylúči nejakú tú diagnózu, môže zmierniť na niečo menej vyhrotené.
Tuto

Tuto- V.I.P. Inventár
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
1.)Nemozes ocakavat pomoc alebo radu,ked sem prides,podpises sa "schizofrenik1" a vybalis tento svoj pribeh.Nemozem Ti verit uz "len" preto,ze Ta ani v najmensom nepoznam.
2.)Urcite si si vsimol,ze sem prichadzaju ludia s vaznymi zdravotnymi problemami a nikto z nas si "pruser"nevyrobil sam a uz vobec nie ucelovo.
Dakujem Ti za pochopenie a drzim palce pri rieseni znaleckeho posudku.
Michal- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 265
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 12.04.2013
Vek : 36Bydlisko : Poprad resp.Levice
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
S pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
viem velmi presne ako ti ludia rozmyslaju a ako sa chovaju pretoze moja mama ma presne tuto chorobu, ona ju ma bohuzial skutocne , bola uz 8 krat na lieceni ( za cely zivot) a vodicak jej nikdy nezobrali, preto som to *** nepredpokladal ...
na 1 psychologickom vysetreni som bol a rozpraval som tam o tom ako ma sused sleduje, a ze v noci o 2hej robi naschval ramus aby som ja nemohol spat atd (to su akoze bludy) + ukazovali mi obrazky take tie cierne skvrny co sa podobali na certov, tvare a motile + tvaril a choval som sa uzkostilivo , odpovedal som neskor (akoze spomalene reakcie/myslenie) a na skoro uplne vsetky som odpovedal ze vidim tvare / tvare duchov.... ak mam pravdu povedat, skutocne neviem ako ten psychotest vysiel lebo psychologicka vysledok neposlala psychiatricke, neviem ci zabudla alebo co, ale ak mam pravdu povedat myslim si ze som oklamal aj sprosty test. co ste videli vy na tych ciernych skvrnovych obrazkoch prosim Vas ?
inak dakujem za rady, vazim si to
Naposledy upravil Matej dňa Pi 25 september 2015 - 21:40, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : vulgarizmus)
schizofrenik1- Nový člen
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 4994
Reputácia : 927
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 37Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
schizofrenik1- Nový člen
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3