Partnerské-ľúbostné vzťahy
Strana 3 z 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Partnerské-ľúbostné vzťahy

Tiež mám nadváhu - zo Zyprexy som pribrala 30 kg. Niekedy vyzerám tak, že ma volá "Strašidielko", alebo "Trenda"

Hrozne sa bojím, ako to budeme zvládať ďalej. Stále mám dojem, že som príliš uplakaná, a nedotklivá, a frigidná a mením nálady a osobnosti.... A vidím, že ho to trápi. Musím sa proste ďalej snažiť, nejak ukončiť všetky zhony a nájsť nejakú rovnovážnu pohodu. Priala by som si, aby nikdy neľutoval, že sa takto rozhodol

kwecko- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol

Musíme si ho urobiť tým, že sa tak na niekoho budeme pozerať

Môže to síce dopadnúť kadejak, ale však týrať sa nenecháme a ostatné sa dá zvládnuť, no ne?
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

Ja momentálne nespím. Užil som tabletku na spanie, ale len melatoním a to nie je nič silné. Nedarí sa mi zaspať. Totižto sa cítim dosť zle, i keď zároveň až neobyčajne dobre. Som taký napätý, vzrušený a rozrušený.

Obávam sa, že vám teraz nedokážem prezradiť všetko, čo cítim a čo prežívam. Alebo že by som to mal skúsiť?

No tak dobre, idem na to...

Síce som ju videl zatiaľ len 3-krát, ale od nášho prvého stretnutia už prešlo trochu času, lebo prvýkrát som tam bol, tuším, na konci apríla. Ja si už robím veľké nádeje. Zase snívam, zase rojčím. Ešte dobre, že z toho neblúznim. Ja som taký romantik, veľmi túžim po láske. No napadlo ma, že by som sa mohol veľmi sklamať, lebo je celkom možné, že z toho nič nebude. Môže sa stať, že nikdy nezažijem lásku...

Pred pár dňami som ju požiadal o priateľstvo na Facebooku a ona to prijala. A dnes som jej napísal odkaz, ale ako komentár k fotke. Avšak ona tú fotku asi prevzala odniekiaľ (sú to nejaké nápady, ručné práce asi). Tam bol taký náramok vyrobený zo zipsov. A ja som jej napísal, že jej donesiem ukázať svoj náramok. (Ja som kedysi vyrobil tiež taký hádam aj celkom originálny náramok). Ale ja FB využívam len minimálne, a tak sa v tých jeho funkciách nevyznám. Asi som to teda nenapísal jej, ale na tú stránku s tými nápadmi. Takže si to asi prečítajú tisíce ľudí - to, že ja tomu dievčaťu idem ukázať svoj náramok... Ani neviem, či sa na tom mám smiať, alebo mám plakať...

Pozn.: Bál som sa písať sem toto, váhal som, lebo chcem tomu dievčaťu niekedy povedať, že prispievam na toto fórum, že ma to veľmi baví. Ale mám takéto myšlienkové pochody: A čo, ak si ona odo mňa vypýta link sem? Čo ak ju bude zaujímať, čo som napísal a bude si to chcieť pozrieť? Ale možno sú to neopodstatnené obavy. Ale ja ich mám a veľmi silné

Tak som vypustil zo seba hádam všetky tie obavy a podobné myšlienky. Prosím, napíšte mi potom niečo k tomuto príspevku - ako vnímate to, čo som vyjadril a čo si o tom myslíte. Lebo ja som dosť zmätený a neviem, čo si mám o tom všetkom myslieť...

historik
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 358
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

no čo ti teda poradiť, milý historik... Asi najskôr to, aby si si na lásku dával pozor a naozaj uprednostnil priateľstvo s tou dievčinou. Vieš, ako pedagogička má určite zakázané "bližšie vzťahy" s klientmi stacionára, a také odmietnutie by mohlo byť pre teba hrozné sklamanie. Vlastne by si prišiel by o stacionár a možnosť kontaktu s ľuďmi. Už by sa ti tam nechcelo chodiť, a to by bola naozaj veľká škoda... Preto ti radím urobiť si z nej dobrú kamošku, bez nejakých očakávaní. Možno za nejaký čas si nájde inú prácu a ak zostanete v kontakte, bude to fajn a možno sa potom aj posuniete dopredu.

Ale to je beh na dlhú trať

Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

Ďakujem ti veľmi pekne za reakciu na môj príspevok.

kwecko napísal:
no čo ti teda poradiť, milý historik... Asi najskôr to, aby si si na lásku dával pozor a naozaj uprednostnil priateľstvo s tou dievčinou.
Ale moja nálada po prečítaní celého Tvojho príspevku sa raz-dva zlepšila.

Včera aj dnes som mal veľmi ťažké dni (hoci som apatii nedal šancu - venoval som sa zmysluplným činnosťam), stále som myslel na to, o čom som písal ten svioj príspevok a pociťoval som neznesiteľné napätie. Tak som to teda napísal, no potom som mal pochybnosti, či som urobil dobre, že som sa s tým zdôveril na tomto fóre. A aj z tých pochybnosti ma išlo roztrhnúť.

Takže to Ty si likela ten náramok na FB? Ty teda tú dievčinu tiež poznáš? Tak potom už viem Tvoje pravé meno.

Takže ešte raz ĎAKUJEM!

historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 358
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

no som rada, že sa ti moja rada páčila

Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil veronicka dňa Ne 2 marec 2014 - 21:17, celkom upravené 1 krát.
veronicka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 154
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.05.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

Neskúsiš dať šancu niekomu novému? S kým by si sa stretávala častejšie?

Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
veronicka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 154
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.05.2013
Zdravotný stavDiagnóza: