Ako sa dnes máš? 14
Strana 80 z 83 • 1 ... 41 ... 79, 80, 81, 82, 83
Re: Ako sa dnes máš? 14
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2285
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Juraj, Mous and Catherin4 like this post
Ahoj
dnes zatiaľ celkom obstojne...čosi si zapisujem k románu, bol som so psom a bol som sa dať očkovať Treťou vakcínou. Blbé je,že som dosť dlho stál, tak ma viac ako inokedy bolí noha. No ale čo, ako vraví moja mama, "už to bude len horšie".. včera som tlačil kapustu a bola to dosť fuška. Už je však v garáži a kvasí. Som rád,celkom sa mi darí písať,včera som mal pauzu od čítania.
Našiel som dáku svoju staršiu muziku,ak máte chuť, vypočujte si:
https://youtu.be/T9dq-_X1uss
https://youtu.be/sWEH3Fm627g
https://youtu.be/N9dQv_WfdtE
https://youtu.be/q9TaNfP50_c
https://youtu.be/0f-UAdN953E
https://youtu.be/dmLJF7-sELg
https://youtu.be/w3qJMgjvMeA
Mňa to celkom príjemne prekvapilo. Dosť dlho som hral na gitare,no mal som zápal prsta, tak už nehrám. Bicie som robil na kompe, spravil som si vtedy také malé štúdio.Hudba by sa dala nejako využiť...ako podmaz do hry či videa. Ak máte nejaký nápad sem s ním...
@kimi2028 mne sa zdá,že Tvoja motivácia nie je taká najhoršia
Fajný deň Vám
Naposledy upravil Mous dňa Ut 25 október 2022 - 12:42, celkom upravené 2 krát.
Mous- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 937
Reputácia : 193
Dátum registrácie : 23.05.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kimi2028, vrana and Catherin4 like this post
Catherin4- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 607
Reputácia : 80
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
regina and Mous like this post
aj ja tento týždeň bojujem s nízkou motiváciou niečo robiť..... aj teraz by som sa mala pripraviť na hodiny, ale je tu so mnou ujo "nechce sa mi". Skúsim si dať sprchu a uvidím, možno ma to kúsok nakopne. Dnes som bola aj na káve s jedným známym. Videli sme sa druhý krát, ale píšeme sem tam. Paradox je, že volal on mňa. Tak som rátala, že teda pozýva Ako nemám problém si za seba zaplatiť, ale trocha som ostala v šoku, keď sa spytala čašníčka, že či platíme spolu či osobitne. Ja som sa to potom spýtala jeho, a on že, "asi osobitne". Nuž, ako ťahal ma vonku, ani sa mi veľmi nechcelo ísť na to stretnutie, ale tak ok. Trocha sme pokecali, ale nesedí mi ako typ človeka veľmi. Je aj mladší o dosť, ale zas kamoši môžme byť. Nič viac si ani prestaviť neviem, keďže ani mi nejak nesadol povahovo, ani ma nepriťahuje. Toľko zo sekcie: "zoznámenia a spoločenské vyžitie".
Inak tento týždeň je pre mňa jediný svetlý bod piatok, lebo mi začína dovolenka.... a to je už za dva dni juch! Mama ma prehovorila aby som šla s ňou na sever SK, máme tam zajednané aj ubytko už a tak kúsok zresetovať hlavu a poobdivovať prírodu.
Majte sa ......keep calm and take your medicine inak to mi teraz napadlo a znie to ako fajn motto
Zdá sa, že sa mi nič nechce, ale napriek tomu to mám v paži a mám v celku fajn náladu ....snáď ma zajtra zas niekto nevytočí
Reputácia : 449
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 37
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, regina, kimi2028, Katuska, Juraj and vrana like this post
Vladimir neviem no, ako s tou motiváciou. Aj prechádzky fungujú, ale mám pocit, že robím toho málo.
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Mous likes this post
Ahoj
Pohodový deň
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej and Juraj like this post
- Attachments
Katuska- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 141
Reputácia : 131
Dátum registrácie : 28.09.2020
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej, dzuli08, kimi2028, Juraj, vrana, Mous and Saladin like this post
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Katuska likes this post
Catherin4- V.I.P. Bronze
Reputácia : 80
Dátum registrácie : 12.09.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F33.3, F25.1
Súčasná medikácia: Aripiprazol, Venlafaxin, Trazodon
Katuska likes this post
tak ani neviem co pisat...tak sa mi dnes nechcelo ....ani moc nechce pozeram este relaciu v telke...po praci sa mi vobec nic uz nechce len prist na byt a pozerat telku a lezat....fakt nic viac...max zohriat jedlo....inak v izbe mi vyhorela žiarovka...tak som potme...ešte ze mam lampu...uz po tyžni som kupila aj žiarovku ale neviem ju sama vymenit....no ta tak...co este dodat....no a pocitač sa mi uz davnejšie aktualizoval aj 5x a teraz konecne že si upracem plochu a dokelu ani som nevedela tie veci vymazat....ci toho ako to všetko pomenili a tak no moj postreh....pred nedavnom som sa stažovala, že neviem ako ide mesiac...proste všetko strasne rýchlo....a už tu je konec roka....a ani nehovorim o darčekoch v taký čas som uz mala premyslene všetky darčeky a zmapovane ceny....toho roka nic....viem, je ešte skoro....ale, poznam ludi co v auguste uz planuju....ciže teraz planovat je dost neskoro....aspon u mna....dokonca aj moja segra co planuje dobre ze nie na vianoce ...tak som ju naucila planovat skor...dokonca ona to ma uz premyslene.....no ta vidite je to u mna na nic....celkovo je take pocasie alebo atmosfera ze no neviem....
PS: mozno ta moj nalada je ovplyvnena udalostou na ktorej som bola a to pohrebom(znamy).....no mam taku malilinku depku....
- Počet príspevkov : 642
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
kimi2028 and vrana like this post
Ahoj
mám sa celkom obstojne. Ani som sa nepochválil,že mám nový mobil. Teší ma, že nám navýšia dôchodky od nového roka. Celkom sa mi zatiaľ aj darí šetriť dáke pengy. Dnes je opäť pekný slnečný deň. Čítal som, písal, bol na prechádzke, robil praženicu. Hlavná postava románu by sa mala volať Bart Shtep- čo poviete . Dej sa bude odohrávať asi na tomto svete, i keď tam budú vymyslené miesta,ako mesto Malý Svet. Ideálne dnes na výlet. Možno pôjdem nabrať minerálku do vedľ.okresu, budišku. Občas chodím a máme čo doma popíjať. Inak po starom- ženská sa nerysuje a vyhliadky do staroby sú dáky domov dôchodcov, ak nie psych.liečebňa. Úplne naprd .
Dnes už len čítanie, prechádzka a večerný seriál.
Pekný deň
Mous- V.I.P. Silver
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
regina, kimi2028, Juraj and Catherin4 like this post
Catherin4- V.I.P. Bronze