Aktualizácie OS MS Windows 10
Strana 1 z 2 • 1, 2
Aktualizácie OS MS Windows 10
Naposledy upravil Dušan dňa Pi 10 júl 2020 - 15:12, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : zmena hlavičky témy)
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Aktualizácie OS MS Windows 10
Veru, moja mama istý čas, asi rok, fungovala na Windows 10 a väčšina aktualizácií jej taktiež ako Tebe končila s neúspechom. Skús, ako radí @Neti, reštartovať. U mojej mamy však reštart, žiaľ, nepomáhal - aj naďalej vypisovalo chybové hlásenia typu "Niektoré aktualizácie sa nepodarilo nainštalovať". V súčasnosti som jej tam nainštaloval starú dobrú sedmičku a je spokojná, spokojnejšia.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5074
Reputácia : 943
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Skúšal som ho preinštalovať, ale nefunguje mi dvd mechanika a cez web mi vyhodí tú chybu. Myslím si keby sa mi ho podarilo reinštalovať, nebol by problém, mám originál disk aj so systémom. Škoda, nechcem ho dávať technikovi.
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dušan napísal:AhojVie nekdo poradiť? Od apríla 2018 mi nejde táto ... nainštalovať, mám nefunkčnú DVD mechaniku, tak mi nejde ani systém preinštalovať, skúšal som to aj cez web a tam samá .... Technikovy nebudem dávať 20€ za preinštalovanie, ten za posledné roky toho požral dvojnasobok ceny PC
Ak ti nejde nainštalovať aktualizácia tak asi tvoj pc nie je kompatibilný, JA SOM preto kupoval nový
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1342
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
https://support.microsoft.com/sk-sk/help/10587/windows-10-get-help-with-upgrade-installation-errors
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1342
Reputácia : 173
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
http://pcporadna.net/software/jak-stahnout-windows-10/?fbclid=IwAR2DcRr6RsLYcfO1MtxGCvMZ2stWuLq0a5CgPvnD4cakJQ-gd1LN_fR7w8E
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Chyba mi tích 2T a neviem ako vytvoriť novú oblasť na zápis, skúšal som to cez inštaláciu a tam ma to nepuštlo, potrebujem na to nejaký program? aby som mohol robiť zápis na tom ukrojenom 2TB hardisku?
Dušan- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 1 z 2 • 1, 2