Ako sa dnes máš? 13
Strana 85 z 85 • 1 ... 44 ... 83, 84, 85
Re: Ako sa dnes máš? 13
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2258
Reputácia : 760
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej, Tuto and Dušan like this post
Re: Ako sa dnes máš? 13
Dnes sa, žiaľ, necítim dobre. Pravdepodobne je tomu tak iba preto, lebo som sa špatne vyspal. Možno sa mi rozbieha tiež horšia fáza, ktorá sa mi začala ohlasovať citeľne už niekedy v piatok. Pri snahe sa čumnúť na svoju situáciu objektívnejším okom však v zásade nejde o nič horibilné a dá sa uzavrieť, že sa asi nemám naďalej "na čo sťažovať". Snáď mi toto citové rozpoloženie čoskoro prejde...
Cez týždeň v práci bolo relatívne dobre. Úkoly odsýpali, veci sa riešili. Vzťahy ok. Čo sa týka školy, skúška z algebry sa vo štvrtok podarila spraviť. Celkovo mi zostáva spraviť ešte predmet Algoritmy II., no už som takmer rozhodnutý si tento preložiť do budúcej jari, nakoľko si vyžaduje veľký záber prípravy a úsilia, na čo sa v týchto dňoch už necítim. Skúškové bolo celkovo dosť náročné a potrebujem už proste iba prísť z práce domov a relaxovať. Na tento účel, ako inak, využívam knižky. Momentálne mám požičané ďalšie dve zo žánru "osobného rozvoja". Včera som sa tak venoval dlhšiu časť dňa titulu "Ako byť slobodný - Príručka pre spokojný život" od španielskeho profesora psychológie menom Iňaki Ostolaza. Mimo času venovaného knižke som si viac hodín študoval materiály o bezpečnosti na internete a tiež o digitálnej stope.
Všetkých Vás pozdravujem a želám Vám pekný deň.
Držím Vám palce.
S úctou
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5065
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Tuto, Dušan and kimi2028 like this post
Strana 85 z 85 • 1 ... 44 ... 83, 84, 85