Si slobodný? ;)
Strana 1 z 2 • 1, 2
Si slobodný? ;)
SLOBODA je stav mysle
Keď nemáš nad SEBOU pána, ktorý by ti rozkazoval
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1259
Reputácia : 167
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Re: Si slobodný? ;)
Neti napísal:Z filozofického hľadiska môžeš byť (sa cítiť) slobodný, aj keď si otrokom alebo máš nad sebou Pána. Každý máme nad sebou niečo, čo nás prevyšuje, nad čím nemáme kontrolu a moc. Nazvi si to Boh, Pán, príroda, Vesmír - ale princíp je rovnaký.
No hej, už len napríklad taký štát, tí ktorí sú pri moci určujú zákony a obmedzujú tvoju slobodu
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Neti napísal:Lebo tvoja sloboda končí tam, kde začína sloboda ostatných. 100% slobodu nemá nikto a ani ju nemôže mať.
Nu moja sloboda nikde nekončí, lebo SOM vše-mohúci - všetko môžem čo chcem a dá sa
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Ja som mu dalaNeti napísal:Dear Lord, ďalší bohorovný a niekto ti dal lajk, tak vás tu bude viac .
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Sloboda je kombinácia voľnosti, nezávislosti, flexibility, vytrvalosti, kreativity, pozornosti a imunnosti.
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
antifajny napísal:Absolútnu slobodu dosiahneš iba vtedy, ak ostaneš na svete úplne sám bez závislosti na druhom, bez zavislosti na materiálnom majetku, bez akejkoľvek závislej práce a bez nutkavých myšlienok typu prejavené.
Sloboda je kombinácia voľnosti, nezávislosti, flexibility, vytrvalosti, kreativity, pozornosti a imunnosti.
Alebo keď si povieš, že kašleš na všetko Logicky to síce nebude absolútna, ale rozhodne pomôže
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
anjelik napísal:Ja som mu dalaNeti napísal:Dear Lord, ďalší bohorovný a niekto ti dal lajk, tak vás tu bude viac .
MNE už dávno žiadna "nedala"
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Neti napísal:Dnes ti zadarmo nedá nikto nič.
Nuž založil SOM ne-verejnú zbierku aby mi DALI a NIČ za to žiadali
https://www.dzio.sk/hof
Zatiaľ mi dali piati, celkovo stovku zhruba
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 1 z 2 • 1, 2