Spánok - spíte dobre?
Strana 25 z 25 • 1 ... 14 ... 23, 24, 25
Re: Spánok - spíte dobre?
Potom ako sa zmenilo útočisko, pár rokov (ne)spavosť uradovala a zo dvakrát taktiež Som sa ocital v nemocnici.
Potom, ako Som odhalil jednu knižku, ktorú mi doporučil jeden schizoforumak a hneď na to, druhú knižku druhý schizoforumak, sa mi otvoril svet, o ktorom Som (ne)mal ani potuchy. Navyše doktorka mi doporučila, lieky na spanie brať, iba v krajnej núdze. A čuduj sa svetu, od leta 2018 Som stilnox (ne) užil ani raz!!!
Hneď, ako život šlapal svoju koľaj, tak aj ďalšie knižky listovali svetom. A hlavné bolo to, že Som našiel príčinu svojej "Insomnie".
Teraz pokračujem v tom, čo doteraz. Držím sa na dôchodku svojho programu, režimu. Je bohatý na skutky a činy... Väčšina času aktivít je splnená na 93%. Samozrejme keď Som sám o samote. Keď dôjde návšteva, alebo ku stretku spolubývajúcich v kuchyni, či obývačke, alebo ku szretku v spoločnosti ľudí a na verejnosti, tak sa tam odšmŕcham.
Zaspávam pravidelne po naplánovanej večierke a vnoci sa budím zo dva, málokedy zo tri razy.
vrana- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 459
Reputácia : 138
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 44Bydlisko : Trnava
Zdravotný stavDiagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Matej and rasto like this post
Duša moja hltá jednu vedomosť za druhou a telo moje kašle na všetky aktivity spojené s pohybom. V tomto bode je duša moja spokojná, ale telo moje sa vezie s ňou. Aj by chcelo, a aj chce robiť naplánované aktivity, potreby, ale je to na báze iba o (roz)hodnutí. Prvej krátkej reakcie.
V tomto by Som mal sa zamyslieť, ukradnúť trochu voľného času duši mojej a presmerovať ho na telo moje. Ideálne by bol kompromis Win/Win, kde obaja z tejto dohody vyjdú víťazne.
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Matej and rasto like this post

Zena_z_hviezdy- Nový člen
- Počet príspevkov : 3
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 19.05.2022
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Zaspávam v pohode a málo kedy sa budím v noci raz a to ísť na toaletu. Buď sa zobudím hodinu pred budíčkom, alebo na budíček.
Lieky Som posunul na 21:55hod a večierku mám tak naordinovanú na 23:25hod. Budíček 07:35hod.
Počas doobeda si raz zdriemniem na pol hodku, ale to iba, ak mi sa mi viečka zatvárajú. Ďalší relax polhodkový mám poobede, a málo kedy ho využívam.
Takto fičím niekoľko týždňov a už nemám také rána, ako demenet, retard, či, že so mnou nieje reč a pod... Ráno sa cítim už tak, ako poobede, majster sveta.
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 2
Dušan
regina, dzuli08, Juraj and Mous like this post
Som hraničiar- Nový člen
- Počet príspevkov : 12
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 07.11.2022
Keďže moje riadiace centrum vysiela paniku že nemám svoj život pod kontrolou spúšťa režim obsedantno kompulzívnych činov a tak som na stole zrovnala USB kľúč, kľúčik od bicykla, kamienok, jeden cent, koliesko z hodín a mastičku na pery.. nestačilo tak som pekne zrovnala do šíku dva dni nevyložený nákup z drogérie
A raz zaspím a potom sa znovu zobudím do kolotoča chaos.. nevadí a ide sa ďalej bojovať tie každonenné malé veľké boje so sebou a so životom
Pekné ráno všetkým

Som hraničiar- Nový člen
- Počet príspevkov : 12
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 07.11.2022
Mous and Saladin like this post
rasto- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 450
Reputácia : 59
Dátum registrácie : 18.10.2015Bydlisko : stredne slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: f20