Dokažeš mať rad? Čokolvek? Citiš niečo?
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Dokažeš mať rad? Čokolvek? Citiš niečo?
V skutocnosti nic nehovorim, len ked som s mne blizkymi ludmi, ktorych poznam dlhsie ako rodina a pod. Spoluziaci nie, aj ked ich poznam uz 4 roky. A aj to sa len nutim hovorit, aby som bol aspon trochu ako oni. A ked zacnem hovorit, vzdy mi niekto da najavo, ze by som mal byt radsej ticho. Alebo ze to co hovorim nema ani taku cenu, aby ma niekto vypocul. Ja viem ze je dost mozne, ze ty si to tak nemyslel, ale mal som ten pocit. A potom sa citim zle a uz radsej nic nepoviem. Preto prepac ze som taky.
4713N- Domáci člen
- Počet príspevkov : 31
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 14.01.2011
Vek : 33
A ked zacnem hovorit, vzdy mi niekto da najavo, ze by som mal byt radsej ticho. Alebo ze to co hovorim nema ani taku cenu, aby ma niekto vypocul.
ja si ťa rád vypočujem, pretože to pre mňa cenu má
Preto prepac ze som taky.
prosím viac sa neospravedlňuj za to kto si a podobne. si taký aký si a tu ťa za to nikto nebude odsudzovať, si človek, ktorý má svoju hodnotu a ja osobne ťa beriem ako rovnocenného.
frances farmer- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 260
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 12.01.2011
Vek : 32
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
čiastočným zmyslom tohoto fóra je aj "vyžalovanie sa". Si tu sám za seba a Tvoje napísané myšlienky si pár ľudí vždy prečíta. Neboj sa a napíš svoje strasti, starosti... Možno aj niekto zareaguje hodnotnou radou a aj samotné zverenie sa Ťa odbremení a budeš mať vo veciach jasnejšie.
Vždy záleží na Tebe. Toto fórum dáva ja možnosť pomôcť si. Využi to a píš.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4794
Reputácia : 775
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
» Próza - niečo od nás, niečo prebraté
» Ako sa dnes máš? 16
» Keď (na)stražíte uši, čo počujete? Počujete vôbec niečo?