Ako sa dnes máš? 7
Strana 2 z 86 • 1, 2, 3 ... 44 ... 86
Re: Ako sa dnes máš? 7
nemusel si hrat Mikulasa?
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
tak Mikuláša som nemusel robiť, tie učiteľky, čo tam robia sú profi a teda mňa sa to nedotklo. Som len vláčil stoličky, stoly a lavičky. Pravdepodobne ešte bude jeden Mikuláš pre školkárov z inej budovy, tak neviem či ma tam zoberú ako pomocnú silu.
Meretseger, držím Ti palce, aby si pribrala pár kilogramov, pravidelne sledujem Tvoj zaujímavý blog a teším sa, ak tam niečo pridáš. Každopádne drž sa.
Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4792
Reputácia : 773
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
tak ja som vstala do pekneho dna.emyslim pocasim, ale náladou:) Uz som sa trosicku skludnila:) Teraz upratujem, varim a chystam i pripravy na Mikulasa.Velmi sa z toho tesim,pretoze mame este velmi male deti a minulorocneho mikulasa v takom veku nevnimali.Maly mal len mesiac a dcerka rok.Teraz su vnimavejsi a ja sa velmi tesim ako si rano v tych malých topanockach najdu sladkosti Nadhera, najkrajsi pocit:) Inak je skutocne vsetko v poriadku:) Dufam,ze sa vam dari, zelam vam vesely den
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
Helen mám radosť, keď čítam tvoje príspevky, toľko optimizmu super...inak aj ja sa teraz cítim veľmi dobre, v noci som málo spala, tak dúfam, že to dnes bude ok... Aj tá "spolubojovníčka" ma potešila... keby si to tak uvedomili viacerí, že ten svoj nesmierny smútok a bolesť na čas môžu prekonať liekmi... Taký mám pocit, že okolo mňa viacero ľudí trpí depresiami, no nechcú si priznať, že by oni mali ísť ku psychiatrovi a nechcú brať lieky. Pritom je to tak, ako aj tu u nás viacerých vidieť, že to nemusí byť celoživotný boj...teda aspoň sa tomu snažíme veriť, že to tak je... a aj u mňa bude...
Meret ja by som ti hneď hodila mojich 35 kg nadváhy keby sa dalo... Takto ti len prajem, nech sa ti podarí nejaké to kilečko pribrať... a to ti ako vôbec nikdy nechutí nič jesť? Ani nič na chuť ti nepríde?
Tak ja sa mám veľmi dobre. Varím, umývala som okno, lebo pršalo a jedno som mala zase hrozné. Dnes som mala na návšteve kamarátku a kamaráta jedného, tak teraz rýchlo ešte dováram, aby som do pol druhej všetko stihla na obed, cez týždeň tak neskôr obedujeme, cez víkend tak okolo 12.00. Chcela by som ísť pobede trochu na prechádzku ak nebude pršať. Dúfam, že bude pekné počasie, chcela by som zobrať aj Dúfam, že bude poslúchať, lebo niekedy vystrája a pobehuje, potom všetky psy v ulici štekajú a mám pocit, že on má z toho normálne radosť Môj manžel mi hovorí, že to ja preceňujem zvieratá, že oni tak nerozmýšľajú ale nevadí, ja sa zvyknem pozerať aj na , že ktovie čo si myslí ...
Takže už je 14,10 - odbehla som, ale už sa mi nechce prepisovať
tak Vám všetkým prajem pekný deň
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
V téme ako sa dnes máš?Doktor napísal:A co tak liecit podstatu psychickych chorob?Ako pisat svoje pocity kto sa ako ma?
To musíš ísť do inej témy...
ester- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 374
Reputácia : 54
Dátum registrácie : 28.04.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: