Ako sa dnes máš? 7
Strana 1 z 86 • 1, 2, 3 ... 43 ... 86
Ako sa dnes máš? 7
V šiestej téme "Ako sa dnes máš" sme dovŕšili 1000 príspevkov, a tak už tradične po tomto limite zakladám v poradí siedme pokračovanie tejto úspešnej témy. Celkovo sa prispievanie na fóre oživilo a spestrilo - svedčí o tom aj skutočnosť, že kým sme založili šiestu tému, piatu sme napĺňali príspevkami takmer rok. A teď šiestu tému sme naplnili tisíckou príspevkov sotva za 5 mesiacov. Takže frekvencia písania do tejto témy narástla, zdvojnásobila sa. Z toho som veľmi vytešený a všetkým Vám za priazeň našej komunite ďakujem.
A teď hurá prispievať do sedmičky. Želám Vám všetko dobré.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5065
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Re: Ako sa dnes máš? 7
Xkrchnav, drzim palce s tou hrou:)Trosku závidim, pretoze ja som nikdy ziadnu nehrala, resp.raz som skusala a zabili ma 100 x po sebe, najmenej :DSom v tom poleno.Tak si to uzi, príjemnu zabavu
Meretseger, Tuto, vdaka.No ci uz je to mania,alebo len stav nadsenia, je mi jedo, hlavne ze mi je dobre:)I ked podla mojich skusenostich toho dobrého u mna nevbyva nadlho...
Noooo, ja som si stiahla včerajsi zápas v boxe- Klitschko vs -Fury Som happppppyyy, i ked som ho videla live včera v noci, ale bolo tak perfektne, že to musim vidiet znova.Asi divné, že mladá baba sleduje tento ,,šport,,, ale zbožnujem to a všetky druhy bojoveho umenia.Moj manžel vravi, ze on a to nemá žaludok a je divne, že ja mám Tak čo, on má hokej, ja boj...tak nablizsie 2 hodiny zabijem sledovanim tohto zapasu, i ked by som sa mohla venovat plohodnotnejsim veciam, ako napr.priprave na VS.Mozno si to v priebehu sledovania rozmyslim a precitam dalsiu knihu, mimochodom, dnes som ich precitala 2 Prv mala len 97 stran tak to bolo nic, druha 133,ale zmakla som ich za necele 3 hodiny, s prestavkami.Tak si tak vravim,ze ten zapas bude oddych, zasluzeny:)Aaaa, zajtra mam skupinovu terapiu, tak som zvedava čo to bude, až to bude:) Tak zatial sa držte:)
helena25- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 34
Dátum registrácie : 30.03.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2
Súčasná medikácia: Leponex, Olanzapin, Trittico
dnes sa mi ozvala známa, ktorá trpí depresiami a pýtala sa ma na skúsenosti s dobrovoľnou hospitalizáciou, príp. skúsenosťami s hospitalizáciami v okolí Trnavy, príp. Bratislavy. Neviem boli ste niekto dobrovolne aj na otvorenom oddelení, lebo ja som síce bola vždy viac-menej dobrovoľne no vždy v takom stave, že ma šupli rovno na elektrošoky na uzavretom. Rada by som jej tlmočila aj skúsenosti iných ľudí (na forum aj na zello som ju pozvala, no neviem ci sa zapojí...).
Ďakujem za odpovede.
regina
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 664
Reputácia : 295
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stav
Diagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
dakujem za rýchlu odpoved, práve to som potrebovala vediet ako je to ak tam ides fakt na vlastnu ziadost, bez nejakého tlaku príbuzných, uz aj info dávam známej
a tu mániu si uzi, pokial budes vediet spat, ustojís to, mám s tým skúsenosť, najdolezitejsí je spánok
regina- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
mozno by nebolo predsa na skodu zavolat alebo skocit k tej psychiatricke, 2-3 noci ťa môžu položiť a psychiatricka ti mozno len predpíse nieco "na uvedenie do spánku", co by si brala len v takýchto prípadoch. Aspon ja to tak mám, pocas mánií ci hypománii docasne podla potreby uzívam liek na spanie /mám dokonca poruke 3 varianty liekov podla akútnosti/
Držím prsty, aby si to ustála!
regina- V.I.P. Bronze
Zdravotný stav
Súčasná medikácia:
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4792
Reputácia : 773
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Zdravotný stav
myslím si, že s tou hypomániou to nebude ešte tak horúce. Pozoruj si však spánok, aby to v tomto bolo primerané. Posledne si písala, že si spala cca 5 hodín, čo je ešte celkom fajn. Držím Ti palce, aby sa to ďalej len zlepšovalo.
...............
Ahojte všetci,
dnes to bol fajn deň. Zdá sa mi, že psychické zdravie sa mi trošičku ustálilo, niekedy sa oplatí len počkať. Už som bol celý nešťastný, že čo sa to deje, ale nakoniec to dopadlo fajn. Momentálne necítim príznaky depresie. Možnože aj tá práca, alebo ako. Dnes v škôlke deti oslavovali Mikuláša v predstihu. Boli celé radi a dostali každé aj balíček. Mal som za úlohu spratávať miestnosť, tak to bola celkom pohoda. Zdravotne nabieham teda na klasiku v podobe "hlasov" na balkóne, väčšej potreby oddychu a snáď by viac aktivity neuškodilo.
S priateľským pozdravom Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4792
Reputácia : 773
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Strana 1 z 86 • 1, 2, 3 ... 43 ... 86