Vcelku ma to teší... :)
Strana 1 z 84 • 1, 2, 3 ... 42 ... 84
Vcelku ma to teší... :)
Potešil ma aj telefonát so človekom, s ktorým toho máme veľa čo si porozprávať.
Potešilo ma, že ma už skoro vôbec nebolí zub a možno nebudem vyhadzovať veľké peniaze na jeho rozvŕtanie, koreňovú výplň, čistenie... zubárovi.
Bol som rád aj chutnej večeri, kávičkám, cigarete , peknému počasiu, prechádzke, dokonca aj tomu spaniu, ktoré mi narušilo rozpočet.
Taktiež ma tešilo, že som si dnes celkovo vycházal s rodičmi a bola kľudná a pohodová atmosféra v domácnosti.
Pekný bol aj film, teda sci-fi, ktorý som si večer pozrel.
Pousmial som sa nad jedniným "párom" v Let´s dance, čo som videl.
Vcelku ma zahriala aj moja "trochupomoc" v domácnosti.
................................................................................................................
Aj vy napíšte, čo Vás práve dnes potešilo.
Trošku to pozdvihne náladu.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4792
Reputácia : 773
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Re: Vcelku ma to teší... :)
že by sa mi takéto niečo už niekedy stalo, keďže po takom slabom spánku na hodiny sa väčšinou cítim hrozne.
Ivanko- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 17.12.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Tiež ma potešilo, že som konečne po zdĺhavej prokrastinácii dokončil seminárku, ktorú prezentujem akurát v tento pondelok.
A potešilo ma aj to, že som bol schopný odpísať na niektoré príspevky tu na fóre, hoci aj s mesačným meškaním. Celkovo sa cítim dnes aktívnejší a čulejší, a to ma veľmi teší.
Čo teší alebo potešilo vo Vašom dnešnom dni Vás?
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5065
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Veľmi dúfam a veľmi sa modlím. Uvidíme, ako to dopadne. Budem Vás informovať, lebo by to určite ako prvá reálna stabilná pracovná pozícia zmenilo môj život.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Teší ma, že som pokročil vo varení. Dnes som sa naučil variť mliečnu krupicovú kašu. A včera som okrem prípravy ovsenej kaše prvýkrát dusil rybu s cibuľou a mrkvou. Naozaj ma to baví a, samozrejme, má to veľký význam. Veď musíme jesť každý deň
Som rád, že mám za sebou druhú injekciu do ľavého zápästia. Dnes som bol u ortopéda a on mi ju pichol do kĺbu. Riadne to bolelo. O mesiac ma čaká ďalšia a potom ešte jedna. Asi pred 16-timi rokmi, ešte na základnej škole na telesnej výchove, som si tú ruku udrel a doteraz s ňou sú problémy. Dúfam, že tá liečba pomôže.
Teší ma aj to, že som dnes večer vyšiel von so psom. Je to predsa zdravé, prejsť sa po ulici.
A tiež môžem mať radosť z toho, že som dnes v noci spal. Užil som Dormicum, aby som sa vyspal, ale nedarilo sa mi zaspať. Tak som mal veľký strach, že tentokrát na mňa tá tabletka na spanie nezaberie. Ale potom som zaspal. Užívam to veľmi zriedkavo a zatiaľ mi to vždy pomohlo.
Tak asi toľko. Myslím, že som ešte nepoužil tieto zvieracie smajlíky (okrem toho prasiatka vyššie v tomto článku), tak ich len tak pre skrášlenie príspevku sem nasypem. :
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 360
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
kwecko- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Ale teší ma, že som si dnes ráno pozrel jednu hudobnú rozprávku na STV, a tiež, že som trochu čítal učebnicu biológie. Určité veci z tohto odboru ma zaujímali, napr. o kvetoch a o hmyze, tak som si to vyhľadal a prečítal.
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Takže aby som to zhrnul: Vcelku ma dnes teší, že dnešok mi končí subjektívne i objektívne polepšeným stavom.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
kwecko- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: