Stránka so zmyslami života ;)
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Stránka so zmyslami života ;)
Naposledy upravil Sweetheart dňa So 11 február 2023 - 17:51, celkom upravené 1 krát.
Sweetheart- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 600
Reputácia : 35
Dátum registrácie : 12.08.2021
Zdravotný stav
Diagnóza: 23.1
Súčasná medikácia: aripiprazol, olanzapin, lamotrigin, buspiron
Sweetheart napísal:Ale klobuk dole. Toto by ma nenapadlo, ani keby sto rokov rozmyslam. Super, fakt. Co to nezuzitkujes. Toto vymyslet?! Prihlas sa do firmy, co vymyslaju reklamu. Alebo knihy pis. Mas toho ducha, co ludi zaujme. Fakt, klobuk dole pred tebou. Taketo veci by som nenapisal, ani keby sto rokov rozmyslal. Zuzitkuj talent, tu je to skoda pisat, len tak zadarmo. Nehnevaj sa na mna, ak som premudrely. Ale super si ta trafil do cierneho, jak sa hovori. Drzim ti palce a spenaz to
Zadarmo SOM dostal, zadarmo dávam
Kto chce, ma môže dobrovolne podporiť
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1309
Reputácia : 169
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Matej likes this post
Sweetheart- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 600
Reputácia : 35
Dátum registrácie : 12.08.2021
Zdravotný stav
Diagnóza: 23.1
Súčasná medikácia: aripiprazol, olanzapin, lamotrigin, buspiron
Sweetheart napísal:A kde sa ta da podporit? Si talent. Ja by som toto absolutne nevymyslel
No veď na stránke je uvedené číslo účtu
Keď ideš cez mobil, tak celkom na konci, na počítači na pravo
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
vrana likes this post
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
janka,janka likes this post
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
janka,janka napísal:Fuu normalne si ma prinutil sa zamysliet nad mojim zmyslom zivota. Co to je vlastne zmysel zivota?
Zmysel života je odpoveď na otázku NAČO BYŤ
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Pozrela soom si Tvoju stranku, myslis, ze ked neviem matematiku, mozem sa naucit nieco take programovat ako chcu v inzeratoch na pracu..ze sales junior a tak hladaju stale Java programator ja si myslim, ze sa to nemozem naucit. Maj sa pekne.
Zdravotný stav
Diagnóza:
janka,janka napísal:Dakujem. Daco ako aj cieľ. ci? To som vedela vzdy, ten zmysel co je zmysel zivota, ako spravna krestanka katolicka, co na nabozenstve dobre pocuvala a mojmu srdcu sa to velmi pacilo a paci hned som ho prijala, a ako homo sapiens rozumný a baziaci po najlepsom pochopila ze to je to to prave a spravne..pre mna. . Len mi to je nejako na prd, v tomto svete. Asi sa musim nejako viac snazit,,lebo teda aj pocuvam rozoberanie diela Danteho Bozskej komedie,,,fu, to je teda zaujimave a neni to lahké..dosiahnut ten ciel. Ze vraj Taliani Bozskú komediu uplne maju ako zakladne dielo ich kultury, pre nich normlane rozberat jednotlive verse. Ale zaujimave to je pre mna. skoda ze som nasla len jedno rozobranie a toto pocuvam z radia.
Pozrela soom si Tvoju stranku, myslis, ze ked neviem matematiku, mozem sa naucit nieco take programovat ako chcu v inzeratoch na pracu..ze sales junior a tak hladaju stale Java programator ja si myslim, ze sa to nemozem naucit. Maj sa pekne.
Programovanie je len pár základných princípov, to by mal zvládnuť každý, len neviem či by ťa to bavilo
EnaXnaY- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Programovanie je len pár základných princípov, to by mal zvládnuť každý, len neviem či by ťa to bavilo [/quote]
Dakujem, bavilo, ale ako som pozerala zaklady programovania.tak som z toho somar , to kazdy nezvladne. Vacsinu prace co ponuka profesia je programovanie ze java junior a take java skript, myslim si, ze to je pre takych co sa tomu uz venuju dlhsie, vedia anglicky aspon zaklady a ..ja som v skole nevedela ani pochopit zakladne prikazy na programovanie. Tak sa maj pekne hlavne
Zdravotný stav
Diagnóza:
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
» Ako sa Vám páči stránka?
» blokovana stranka
» Zo Života!?
» KNIHA ŽIVOTA ;)