F23.1 & budúce povolanie?
F23.1 & budúce povolanie?
Ja by som sa vás chcela spýtať... mala som diagnózu schizoafektívna porucha depresívny typ, ale už mám zmenenú na akútna psychotická porucha schizoformná. Neviete čo to znamená? Či je to dobrý posun? Lebo pýtala som sa doktora, povedal mi, že sa mi to zlepšilo, že som tak v polovičke medzi zdravým a schizofréniou alebo inou vážnou poruchou/ochorením. Niekde som počula, že časom je ľuďom so schizof. horšie... tak teda, či o tom niečo neviete.
A neviete, akú prácu by som mohla robiť? Či vôbec niečo?... a rodina? A či mám národ na dôchodok?
Ďakujem vám veľmi pekne
Anonymka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 30
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 23.07.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: abilify maintena 400 mg/mesiac
Re: F23.1 & budúce povolanie?
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2258
Reputácia : 760
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Keby ,že som na tvojom mieste,teda na počiatku choroby,by som činil inak ako som činil,fakt je ,že si chorobu musíš odmakat,nechcem ťa naviesť na inú dráhu ale ja som v takom štádiu, kde som učinil rozhodnutia ako napríklad.zbavit sa komplet psychiatrie,t.z zbaviť sa liekov postupným ich znižovaním,zbaviť sa diagnózy na papieri,zbaviť sa ID i postupným znižovaním a hlavne zbaviť sa doktorky a až potom môžem povedať ,že nie som chorý ale zdravy
Čakajú ťa veci ako prehodnotenia jak pracovneho zivota tak aj dochodkoveho života,
Jelikoz nemáš dôchodok,kašli naň,neber ho,bo dostaneš pracovné obmedzenia kvôli liekom a budeš mať problémy z nájdením roboty ako ja,dôchodok je len almuzma,sama s ním nevyzijes,iba budeš prežívať,pravdepodobne žiješ u rodiča,čo je vítané,ale on tu nebude večne,
Zober si príklad z Mateja,ten si nechce priznať ID,ma lieky a psychiatra ale za to má slušnú robotu ,je letná sezóna a chodí dokonca si privyrábať,na seba ma tak menej času ako bolo obvykle,ale zije
Hulk DF 365 1- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 183
Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox
Caka ma maturitny rocnik a zistim vysledky psychologickych testov, na ake povolanie sa hodim, napisala som im tam aj moju diagnozu tak som zvedava.
Kimi2028, tak teda neviem, ci si podam o ten dochodok ci nie..
Anonymka- Domáci člen
- Počet príspevkov : 30
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 23.07.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: abilify maintena 400 mg/mesiac
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2258
Reputácia : 760
Dátum registrácie : 13.02.2017