partnersky zivot
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: partnersky zivot
som na tom podobne ako písala Jaga, ale z druhej strany. Ja som ten, komu boli diagnostikované poruchy. Najprv bipolárka, potom F25.0. Mám manželku a dcéru. Spoznali sme sa ešte pred tým, než to u mňa prvý krát vypuklo. To nebolo tak hrozné ako druhý krát - to už bola na svete aj dcéra. Mala 2 roky a obávam sa, že to čo som doma vystrájal sa jej vrylo do podvedomia. Dúfam, že z toho nebude mať neskôr nejaké fóbie alebo traumy. Manželky som sa veľa krát pýtal, či ak by vedela o tom, čo mi je, pred tým, než sme sa vzali, či by do toho šla znova. Odpoveď bola našťastie kladná a tak môžem povedať, že žijem v šťastnej malej rodinke, ktorá sa snáď dobudúcna ešte rozrastie.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 37Bydlisko : Adamov, ČR
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
-
Letra- Domáci člen
- Počet príspevkov : 56
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 01.12.2012
Vek : 39Bydlisko : Košice
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Naposledy upravil historik dňa Pi 1 november 2013 - 13:48, celkom upravené 1 krát.
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 358
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

No a k Serdolectu ti napisem len tolko, ze nepoznam pacienta, ktory sa na nom drzi v remisii dlhu dobu..plus hroziace problemy so srdcom-pre mna privelke riziko.
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
EKG mi rozhodne nerobili kazde tri mesiace, napriek tomu som mal nejaky mensi nalez, ked mi ho raz pocas jeho uzivania robili - tiez som dostal tabletky na tlak a vysoky pulz - Coronal (bezne som mal pulz 90-100 v klude pocas uzivania Serdolectu). Tiez som mal pocas jeho uzivania tzv. "suchy orgazmus" (vyvrcholenie bez vystreknutia tekutín), ktory sa upravil po vysadeni. Navyse obcasne ma trapili extrapiramidy (vykrucanie oci do hora), ale to pri viacerych AP sa mi stavalo (pri Rispene boli EPS uplne katastrofalne). Este mi napada, ze som mal casto plny nos - opuch nosovej sliznice, ktory ustupil pri mensom davkovani. Nehovorim o bolesti noh uz pri kratkych prechadzkach a rychle zadychanie sa (sposobene aj vahovym prirastkom)
Zo Serdolectu som presiel na Questax, na ktorom som spolu s Alventou (predtym Escitil) do dnes a nestazujem si, vaha sa mi stabilizovala, jemne klesla (este ale musim riadne na nej pracovat), nepocitujem ani ziadne vedlajsie ucinky, azda trochu unavu. Tiez Coronal som vysadil. S quetiapinom som este spokojnejsi ako kedysi s Abilify, pri ktorom po dlhodobejsom uzivani prisli napokon tiez extrapiramidy.
historik, najdi si babu, kazdeho raz prestane bavit sameho si natahovat loptoša - to, co pises mi pride ako postkoitalna depresia, teda bez toho "koitu"

No, keďže som pomerne veriaci, aby som si dovolil robiť to stou partnerkou, museli by sme sa najprv vziať v chráme. Ale nie som si istý, či by som bol vôbec schopný odvážiť sa na to aj prípade, že by sme boli riadni manželia.

niekam, kam som chcela dôjsť.
tomas- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 237
Reputácia : 35
Dátum registrácie : 14.12.2010
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Partnersky život a láska
Mery- Nový člen
- Počet príspevkov : 5
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 24.04.2016
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Partnersky život a láska
Mery- Nový člen
- Počet príspevkov : 5
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 24.04.2016
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Mimochodom... bisexualka? S mackami? A vztah s clovekom zo zdravotnictva???
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stavDiagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
Strana 2 z 2 • 1, 2

» Hra zvaná život ;)
» Depresia - boj o život
» Organizovaný život
» Obyčajný život