partnersky zivot
Strana 1 z 2 • 1, 2
partnersky zivot
kami- Nový člen
- Počet príspevkov : 2
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 16.08.2010
Re: partnersky zivot
ako si si azda mohla aj precitat z prispevkov, ktore sa tu na fore mnozia, drviva vacsina prispievatelov je na tom s partnerskym zivotom biedne, a co je mozno z isteho pohladu horsie, tak ani spominani netuzia nic na nom menit. Podobne som na tom aj ja. Neviem ale, ci mozno pre schizofrenika plnohodnotnym zazitkom vo vztahu nazvat sex alebo orgazmus, kedze vela z tych, co ochoreli, o intimnosti vacsinou ani zaujem nema. Ak mam hovorit z vlastnej skusenosti, tak prispejem tym, ze mna sex ani po niekolkonasobnom vyskusani nezaujal. Myslim, ze taki, co maju okrem schizofrenneho ochorenia aj napriklad schizoidnu alebo schizoidnej podobnu povahu, azda aj socialnu fobiu, su skor sexualne sebestacni...
Anonymný- Anonymný
Ja mám napríklad 30 rokov a ešte stále som panic a nemal som doteraz žiadnu vážnu známosť, hoci niekedy túžim mať partnerku ani nie kvôli sexu, lebo ten ma akosi časom prestal lákať asi som si naň nezvykol, takže možno ani neviem o čo prichádzam, ale skôr kvôli láske. Lenže problém je v tom, že som dosť uzatvorený a ani do spoločnosti nechodím a ak náhodou áno, tak som skôr ticho, a dievčatá majú záujem skôr o spoločenské typy, extrovertov, introverti sa im zdajú divní, nehovoriac o tom, keby vedeli, že ide o schizofrenika. Takže ani príležitosti nie sú. Z nemocnice však poznám zopár schizofrenikov, ktorý chodia na diskotéky za účelom priležitostného sexu na jednu noc, takže dotyčná ani nevie, že má sex zo schizofrenikom ak to nieje na ňom vyslovene vidno, alebo chodia do erotických salónov. Ja však toto absolútne odmietam, keď tak serióznu dlhodobú známosť z milým dievčaťom, ktoré je chápavé. Najmä v tom chápavé, že schizofrenici sú väčšinou osamelí práve kvôli strachu žien z duševne chorých mužov, ale aj duševne chorý muž dokáže byť empatický, citlivý a nežný, lenže k tomuto bodu to väčšinou ani nepríde, ale aspoň za seba môžem povedať, že taký viem byť.
Igor- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 147
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Igor- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 147
Reputácia : 6
Dátum registrácie : 28.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Ivan- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 211
Reputácia : 1
Dátum registrácie : 13.09.2010
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
-
Nemam dobru psychiatricku a nemamani odvahu ju zmenit a vypytat si kartu....
TIez nemam velky zazitok a chut na sex s partnerom, a neviem dosiahnut orgazmus.
Viete mi poradit hlavne co sa tyka babetka, moze sa s F25 mat babo?
Citala som ze prve tri mesiace by som uplne mala byt bez liekov, ale bojim sa ze by som ochorela uz som to viac krat skusala nebrat lieky a stale sa mi choroba vratila od poslednej hospitalizacie som uz aj na injekciach takze mozno keby vysadim lieky ma to podrzi...ale nie som si ista....
ivetoth- Nový člen
- Počet príspevkov : 16
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 25.08.2011
Vek : 43Bydlisko : KOMARNO
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
hviezdička- Domáci člen
- Počet príspevkov : 39
Reputácia : 10
Dátum registrácie : 06.12.2009
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
pokiaľ je to liekami, tak to je vec druhá - ja mám úplne iné skúsenosti z manželstva. Vlastne si si sama odpovedala ohľadne pôžitku zo sexu, jednoducho ani jeden z vás (partnerov) sa do toho nehrniete. Sex 2X za mesiac je viacmenej len preto, že to by tak asi aj mohlo byť.
Obzvláštnite si svoj sexuálny život, nevynechávajte zvádzanie, maznanie, variabilnú predohru a nebojte sa experimentovať v polohách. 2X do mesiaca z toho raz na koníčka, raz misionár ... to akoby ani nebolo.
Vášeň!!! nech Ťa sprevádza. Tuto

Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4765
Reputácia : 764
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
jaga- Nový člen
- Počet príspevkov : 1
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 04.07.2012
Strana 1 z 2 • 1, 2

» Organizovaný život
» Obyčajný život
» Život je cesta ;)
» pozitivne vs negativne priznaky schizofrenie