Serdolect skusenosti
Serdolect skusenosti
Naposledy upravil Janka 333 dňa St 21 február 2018 - 8:38, celkom upravené 1 krát. (Reason for editing : prosba o pomoc)
Janka 333- Nový člen
- Počet príspevkov : 4
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 21.02.2018
Re: Serdolect skusenosti
Čo sa týka sestry, je aj tak výborné, že sa po vysadení antipsychotika neudialo zásadné zhoršenie, dokonca že ste si to všimli až po čase. Vlastne mi z toho vyplýva, že by ochorenie bolo možné dobre zaliečiť ambulantne, poprípade zmeniť antipsychotikum na iný medikament, poprípade nižšiu dávku priamo serdolectu. Bolo by dobré ísť k psychiatrovi aj do ambulancie a povedať priamo o zdravotnom probléme. Keďže viac dôveruje mame, asi by bola vhodnejšia priamo ona. Špeciálne moje osobné doporučenie sú depotné injekcie, keď pacient nemusí ani brať tabletky, len raz mesačne ide na spomínanú injekciu.
S pozdravom Tuto
Reputácia : 773
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
viem, ze pred nasadenim serdolectu sa mi robili testy ako EKG, on bol tusim nejaku dobu ten liek aj zakazany, neskor predpisovany len po vysetreniach srdca. oh, a este som mal zda sa mi prave pri uzivani tohto AP tzv. suchy orgazmus
niekam, kam som chcela dôjsť.
tomas- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 237
Reputácia : 35
Dátum registrácie : 14.12.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
Janka 333- Nový člen
- Počet príspevkov : 4
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 21.02.2018
» Skúsenosti elektrokonvulzivna terapia
» moje skusenosti
» Derealizácia - máte skúsenosti?
» Skúsenosti so psychózou