proti psychóze
proti psychóze
Keď si mám spomenúť, čo mi pomohlo, bol to napríklad rozhovor s človekom, ktorý vie stav psychózy aspoň mierne pochopiť. Proti úzkosti pomôže spánok a aj u mánie je to tak (spánok u mánie hmm...). Pomoc mi ešte predstavuje čítanie, u depresie sada kníh "Slepačia polievka na dušu". U hypománie tiež čítania a schválne viacnásobné čítanie.
Máte niečo? Tak si hovorím, či tu "nazbierame" aspoň zopár overenejších podnetov...

Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4651
Reputácia : 610
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Re: proti psychóze
dalsia vec je liek na spanie a ked jdu spat citam nejakich 40min,lahku literaturu,tim padom kaslem na haluze,vipinam jazyk a oko,
Sociálne siete: • Facebook • Twitter • Pokec na azete
Mail: • dusan.fajnor@gmail.com • dusan.fajnor@hotmail.com • dusan.fajnor@outlook.com • dusan.fajnor@azet.sk
Fórum: • Schizofórum • Lipka • Slovak fórum
Kurzy: • ITnetwork • Isibalo • B-akadémia
MMK: • (e)Knihy • (audio)Knihy • Myšlienkové mapy
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1442
Reputácia : 284
Dátum registrácie : 02.07.2016
Vek : 42Bydlisko : Trnava
Zdravotný stavDiagnóza: F20.0 - Paranoidná Schizofrénia, F51.8 - Iná neorganická porucha spánku (insomnia), Arteriálna hypertenzia, Diabetes mellitus 2. typu (DM2T), Hypotyreoza, Extrémná obezita
Súčasná medikácia: Quetiapine Accord 300mg, Cisordinol 10mg, Depakine Crono 500mg, Stilnox 10mg, Indap 2.5mg, Prenessa 4mg, Bisocard 10mg, Siofor 1000mg, L-Thyroxin 100 Berlin-Chemie
Re: proti psychóze

Reputácia : 610
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),