F25.8 pomoc zmena :)
F25.8 pomoc zmena :)
teraz mam zopar otazok :
Zvazujem zmenu lekara lebo s tymto si uz dlhu dobu nemam co povedat. Ked sa pytam neporadi a stroho odpoveda a len recept predpise no proste si nerozumieme. Cakal som komunikaciu na urovni kamarata. (vysetrenie trva max 7 minut) Prosim ak poznate alebo viete o niekom rozumnom lekarovi dajte viediet. Podmienka osobne jedine Zilinsky kraj (som z hornej oravy ). aj si priplatim:) ale aj na dialku sa nebranim
nieake info o tomto druhu choroby + - a aj alternativna liecba existuje ? informacie
mam narok na invalidny dochodok ? tiez nieake info
Dakujem za odpovede
fifik- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 9
Dátum registrácie : 15.02.2016
Vek : 35
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.8
Súčasná medikácia: orfiril long 500 mg abilifi 10 mg
Re: F25.8 pomoc zmena :)
inak zaujímavý nick si si dal. Máš schizoafektívnu poruchu, teda vlastne niečo ako ja. Vzhľadom na diagnózu predpokladám, že si si už zažil skutočne všeličo. Obrovskou výhodou je, že si už dlhodobo nebol hospitalizovaný a vzhľadom na to, by som radšej psychiatra ani nemenil, keď Ťa tak pekne drží. Možno by stálo za to popýtať sa ho na možnosti bezplatného navštevovania psychológa, kde Ti bude venovaná náležitá pozornosť. Prípadne sú možnosti ešte väčšie, a to návštevami stacionára. Tu je možnosť viac nahliadnuť do choroby a spoznať nových ľudí, ktorý trpia podobnou poruchou.
Čo sa týka invalidného dôchodku, na vybavovanie bolo už "včera" neskoro. Určite sa do toho čo najurgentnejšie pusti! To, či naňho máš nárok posúdia na posudkovej komisii.
Dobré by bolo aj vybaviť si preukaz ŤZP, a s tým súvisiace výhody.
S pozdravom a želaním bezproblémového zvládania horenapísaného. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4792
Reputácia : 773
Dátum registrácie : 19.09.2010
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Zháňam nového lekára
medikamenty mám stále tie isté 1-0-1 orfiril long 500mg, 1-0-0 aripiprazol 15mg jem ich častejšie
Invalidný mám uznaný na 70% no zťp mi neuznali je to možné ? a pri tom sa miestami tak trápim
skúšam a začínam s podnikaním a cez zimné obdobie ma zlá nálada brzdí a ja už neviem ako ďalej stále sa to stupňuje prosím o radu
Čo sa týka drog som to obmedzil no sem tam si dám kanabinoloidy , stimulanty , halucinogeny nemôže aj toto za to že mi je v jeseni zle ? Sám neviem
Zatial Dakujem s pozdravom fifik
fifik- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 9
Dátum registrácie : 15.02.2016
Vek : 35
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.8
Súčasná medikácia: orfiril long 500 mg abilifi 10 mg
» Zmena Nicku
» Zmena tela
» Pomoc