Čo vám robí radosť?
Čo vám robí radosť?
Aká činnosť vás najviac naplňuje? Čo najradšej robíte?
.............................
Prednedávnom by som kľudne mohol napísať, že rád čítam. V poslednom čase sa zase rád venujem Netu-Fóru-TV v jednom. Mám však dojem, že je to taká vlna.
Dlhodobo čítanie skôr odbornejšie. Asi krátkodobo Internet.

Teším sa na vaše príspevky. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4761
Reputácia : 763
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Re: Čo vám robí radosť?
už dlhšie som plánovala napísať sem, ale nebola som v príslušnej nálade... Až teraz sa opäť vcelku dá, takže sa zamyslím.
Tak... asi neprekvapím... ale na prvom mieste je BLOG. Človek by si povedal, že keď pridávam dva články denne a makám na tom, že to mám skôr ako povinnosť, ktorú si plním kvôli návštevnosti, alebo čo, ale pravda je taká, že ma to úžasne baví a napĺňa už vyše pol roka. Som naň hrdá!
Ďalej, hoci som naposledy cosplayovala vonku 1. augusta minulého roka (

Okrem toho by som rada strašne rada šla na con (stretnutie fanúšikov), napr. do Incheby, hoci moje doplnky sú dosť chabé, ale aspoň som ako-tak originálna, dokonalosť je nudná

Potom tvorba ako taká, a to umelecké PÍSANIE (hoci som stále pomerne... roztrpčená? jo), pôvodne historické záležitosti, teraz cvoko-témy

Jo, a mŕtve JAZYKY. Latinčina a hieroglyfy. Yay for them!
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stavDiagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
- čítanie tzv. šťastnej literatúry (teda pre rozvoj osobnosti, motivácie, zdravý štýl života a myslenia, minimalizmus), tiež náboženskej literatúry (a ak sa skombinuje náboženský žáner so žánrom pre rozvoj osobnosti, tak sa úplne kochám, napr. ide o autorov ako Powell, Leman, Kempenský, Kreft, Phillippe - to sú v tejto kombinácii moji obľúbenci)

- o trochu menšiu radosť mi robí čítanie filozofickej literatúry, ale tiež sú knihy, ktoré mám rád opakovane čítať - celkovo ľúbim z filozofie hlavne novotomizmus, rôzne príručky dejín filozofie, ktoré sa snažia pozerať na veci z nejakého netradičného uhla (napr. Dejiny subjektu v novovekej filozofii sú super), z monografických diel ľúbim dobrovoľne čítať čosi z oblasti transcendentálnych filozofií (napr. novokantovstvo, alebo Maréchal, po novom som ochotný sa špárať aj vo fenomenológii, len teda ešte ju nie úplne chápem a musím si v nej urobiť jasnejšie, lebo tento druh transcendentalizmu nie je mi tak jasný, ako Kantov, aj sa mu celkovo venuje na štúdiách menej priestoru, a myslím že nevhodne), asi pred 2 rokmi som zbožňoval čítať Rahnera (zvláštne prepojil transcendentalizmus s kresťanskou vierou, inakším spôsobom než Maréchal, ktorý sledoval čisto noetiku)

- pitie energy drinkov - svet je vtedy gombička, veľmi to chutí a prospieva na psychiku, niekto miluje kávičku s cigaretkou, ja sa kochám pri energy-drinku a čítaní netu

- radosť mi robí tá časť práce, kde sa vratkuje, balia vratky, vystavujú doklady, nahrávajú príjemky, a štítkujú knihy (naopak nemám rád štítkovanie vecí "z druhého skladu" a nemám rád tzv. čiernu dieru, teda tzv. nevyriešiteľné reklamácie, teda napr. sú tam knihy, ktoré padli a silno sa poškodili, alebo doplnkový tovar, ktorý je silno poškodený a nedá sa už vyreklamovať dodávateľovi, takže to tam v tej krabici iba kysne. Moja čierna diera už predstavuje dva kartóny plné kníh a doplnkáču, a trápi ma to. Najradšej by som to vyhodil, ale nemám to na základe čoho odpísať zo systému... nie je väčšia hrôza pre administrátora v obchode, ako neriešiteľná a nabaľujúca sa čierna diera...)
- toto fórum
- radosť mi prináša aj sledovanie niektorých seriálov (Midsomer, niektoré CSI kriminálky, ale aj staré známe: Columbo, Komisár Rex,... celkovo žáner krimi mám v telke rád).

- niektoré jedlá

- opaľovanie v solárku

- analyzovanie života, alebo ako hovorí Lístie - introspekcia

A čo ešte? Už neviem, možno je hádam toho viac - ak mi napadne ešte, tak napíšem. Zdá sa, že toto sú také moje najčastejšie radosti.

Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 4994
Reputácia : 927
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 36Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-

Matej! Uč sa písať skromne, minimalisticky a vecne!

Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 4994
Reputácia : 927
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 36Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
Mna bavi cyklistika vseobecne, rad chodim na forum-web o cyklo svete ale aj rad idem sa odviest niekam alebo mi robi radost ked bratovi pomozem nieco na biku spravit ci zohnat atd.
Potom ma bavi moj pes hoci u ludi vyvolava predsudky niekedy vdaka mediam hlavne.
Pitie kavy a sem tam energy drinkov.
Zdrava strava ale varit neviem!
Obcasne citanie.
Fyzicka praca v rozumnej miere napr ked pokosim zahradu, porezem drevo a je po mne vidno nieco uzitocne.
Schizoforum.net a zello dialogy!
Tak toto mi robi radost niekedy aj starost.

CHINAMAN- V.I.P.
- Počet príspevkov : 567
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 23.01.2016
Vek : 32Bydlisko : ŽILINA
Zdravotný stavDiagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify, kventiax, escitalopram, akineton, nebilet
mne dnes urobila radost,tato stranka :kvízy.eu
a uz som si ju zaradil do rezimu,
studujem 3hod.denne a hovoril som si ze by som nieco potreboval na odskusanie sa,googlil som googlil a nasiel tento odkaz na stranku.
porpri studiu som si za ulohu dal 1 hod.treningu za den,raz v mesiaci-kviz a test jak globalny tak aj z jedneho predmetu
stranka ma vedomostne kvizy,testy a treningy rozdelene do 27 kategorii, a 5 druhov osobostnych testov,dnes som urobil z kazdeho jeden test a zabralo mi to cca3-4 hod.
testy,treningy a kvizy sa pravidelne aktualizuju o nove a je to vsetko zadarmo´´nebyt sprostej reklamy usetril by som na sms 1,6 eura´´
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia: