Chudnutie pri antipsychotikach
Strana 4 z 83 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 43 ... 83
Re: Chudnutie pri antipsychotikach
na tom docsimon.sk maju napriklad aj kombinacie, L-Karnitin + Chrom, no toho Karnitinu je tam malo, sa ma v podstatne vyssich davkach uzivat...
zaujimavy vyber vsakovakych farmak je tu: http://www.docsimon.sk/kategorie/obezita-redukcia-hmotnosti-1
a, samozrejme, aj na mojalekaren.sk...
ja som si ratal teraz bmi, uz mi vela nechyba od nadvahy k obezite...kamarati sa smeju mojmu bruchu
Anonymný- Anonymný
Nuž, ľudkovia, prekonal som sa. Predstavte si, vyše 17 hodín som nič nejedol, počas väčšiny toho času som pekne v pokoji buval, takže som vďaka leptínu nepociťoval žiadne trápenie spojené s nepohodlím hladu. A hlad vôbec? Žiaden! Skutočne, taký ozajstný hlad, ktorý by som mohol nazvať prvou krízou, nastal až v Tescu dneska o takej desiatej doobeda. Vtedy som to ani nevydržal a dal som si ostrokyslú čínsku polievku, čím sa chudnutie pred dnešok skončilo. Ale to vôbec nevadí. 17 hodín bez prísunu jedla je dostatočné na to, aby sa telu minuli sacharidy a siahlo po energii z tukových zásob. A veru.
Ľudia, najviac mi pomáhala zvládať prípadné chute na jedlo obyčajná voda z vodovodu. Nefunguje to, keď je ochutená, ani keď je zarobená s nejakým práškom. Musí to byť taká tá pravá hnusná obyčajná pitná voda kovovo-chlórová. Vtedy sa mi chute minimalizovali a ja som ani po 5 hodinách nejedenia vôbec nepociťoval hlad. Nie je to úžasné? Samozrejme vypil som medzičasom asi 4 litre vody, chi.
A predstavte si, aj váha mi ukazuje 102 namiesto 103 kg, ráno po vycikaní. Neviem, či je to ešte stabilizované, ale veľmi ma to potešilo a namotivovalo. Vzhľadom na to, že som tak skvelo vďaka vode dokázal nejesť a vzhľadom na to, že som nevydržal nejesť až do obeda, ale už o 10:15 som si dával tú čínsku polievku, tak si nedávam teraz deň pauzu, ako je predpísané, ale skúsim ísť hneďka znovu na vec. Čiže teraz som si o pol štvrtej dal posledné jedlo, olovrant, a už pijem do zajtrajšieho plnohodnotného obeda už len vodu. Hurá na to. Držte mi palce.
Pa.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5071
Reputácia : 942
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
Joj, ľudkovia, ja som včera chcel skúsiť dva dni po sebe zobrať 20hodinovku nočného chudnutia, ale nepodarilo sa mi to. Oni na tej stránke odporúčajú, ba priam prikazujú vždy si dať jedeň deň pauzu, kedy si človek dá aj normálnu večeru a ráno normálne raňajky a tak podobne. Ja som to skúsil bez toho, ale veru oni vedia, prečo to hovoria. To už by potom nebola diéta nočného chudnutia, ale hladovka. A hladovka organizmu veľmi škodí, čo som pocítil, preto som sa večer neprekonal a včera večer som do seba dosť toho nahádzal. Bol som veľmi hladný a už mi nezaberala ani voda. Musel som si proste dať večeru.
Nuž, dnes je všetko inak a môžem ísť na svoju druhú 20-hodinovku nočného chudnutia. O 15:30 si dám olovrant a potom už len veľa preveľa vody, najbližšie jedlo bude plnohodnotný obed zajtra medzi 12:00 a 13:30. Super. Držte mi palčeky, aby som to zvládol. Na prvý raz som to zvládol, hoci som si tú jednodňovú predpísanú pauzu nakoniec musel dať. Dúfam, že to teraz tiež zvládnem - samozrejme s tým, že už si dám tú pauzu následne aj dobrovoľne, chi.
Tak ahooj.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Anonymný- Anonymný
Už sa blíži týždeň, tak už by som mal mať aj nejaké výsledky. Sľubovali dve kilá za týždeň, ale nedbal som na pitie vody počas fázy normálneho jedenia a vtedy som aj trochu viac jedol tým pádom. Musím sa v tomto polepšiť. Akonáhle sa v tomto polepším, budem môcť pridať ešte aj nejaký ten rotoped-cvičenie, ale z neho ma strašne bolí zadok. Hm.
Pa.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Strana 4 z 83 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 43 ... 83