Kauza Ethella
Kauza Ethella
Naposledy upravil ethella dňa Ne 18 september 2016 - 14:41, celkom upravené 1 krát.
ethella- Nový člen
- Počet príspevkov : 7
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 12.05.2014
Re: Kauza Ethella

M.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 4994
Reputácia : 927
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 37Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
Momentálne sa cítim dobre. Som stabilizovaná liekmi, síce mám občas hlasy a halucinácie, ale všetkého s mierou. Dva roky som mala prerušené štúdium, nakoniec som sa rozhodla, že si ho neukončím, tak som teraz vedená na úrade práce ako nezamestnaná a hľadám si prácu. Pravidelne chodím ku psychiatričke na kontroly každé tri mesiace. Takže, poklopem si, teraz je to fajn.

ethella- Nový člen
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
ethella- Nový člen
čítam, že si to veru nemala jednoduché. Na druhej strane je výborné, že môžeš k psychiatričke chodiť až po troch mesiacoch. Je to prejav dôvery a možno aj smerovanie k uzdraveniu. Blud, ktorý si mala je až hrozivý. Ešteže si si "výlet" rozmyslela a išla smerom domov. Podobne aj s tým vlkom aj spolužiakmi. Takéto bludy bývajú až strašne živé. Môj príbeh (kauzu) si môžeš prečítať kliknutím SEM. Prajem veľa šťastia a neprítomnosť Tebou popísaných stavov. Tuto
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4765
Reputácia : 764
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),