Aký ste mali rok 2023
Aký ste mali rok 2023?
Aký ste mali rok 2023
Každoročne sa stretávame na konci aktuálneho roka v téme typu "Aký ste mali rok ...". A tak v tejto tradícii pokračujeme aj teraz a čaká nás tu teda výzva ohodnotiť naše osudy počas uplynulého roka 2023.
Aký ste mali, priatelia, svoj rok 2023? Aké ste mali úspechy, v čom ste sa posunuli, v čom naopak stagnovali, prípadne v čom sa Vám nedarilo? Čo ste všeličo zažili, okúsili? Ako by ste zhodnotili aj vývoj svojho duševna počas roka, prípadne celkovo zdravia? Nezabudnite oznámkovať vec aj v priloženej anonymnej ankete.
Dávate si na nový rok aj nejaké predsavzatia? Ak áno, aké? Čo plánujete v novom roku?
Teším sa na Vaše príspevky. Som samé ucho
Všetko dobré.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2278
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej and motylek like this post
Re: Aký ste mali rok 2023
Druhá vec ktorá ma teší je, že som začal chodiť do posilovne, a za tri a pol mesiaca sa mi podarilo pribrať sedem kíl. (Keď som začal cvičiť, mal som 67, teraz mám 74.)
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 674
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Vek : 43
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej, Saladin, motylek and dusan_fajnor.personal like this post
Čo v roku 2024? Tak nebudem už bojovať s negatívnymi príznakmi a plne sa im poddám. Musím pracovať aj s verziou, že pokroky v tejto oblasti má už nečakajú. To je smutné, ale OK. Dúfam, že psychóza nebude opäť, čo by bol problém. Tiež chcel by som schudnúť…. Musím si dať ďalšie jednoduché ciele na obdobie 3 rokov...
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2278
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
dzuli08 and motylek like this post
Síce SOM skoro umrel na zápal (cez leto) ale nejako SOM to rozchodil a SOM tu a chce sa mi BYŤ
Podarilo sa mi toho veľa naprogramovať (či už pre SEBA, alebo kamošov), takže SOM spokojný, niečo naviac SOM zarobil, tak SOM si mohol vybaviť home office
Kúpil SOM zopár nových domén, momentálne už ich mám 17, hehe dzI/Ove impérium sa rozrastá
Aj finančným trhom sa darilo, takže momentálne stav môjho majetku je najvyšší v histórii meraní
Asi je NIČ, čo sa mi nepodarilo, všetko fičí ako má
V google vyhľadávaní sa celkom darí (údaje za posledných 28 dní)
Aj podľa google analytics, je to celkom dobré (údaje za rok 2023)
Kliky na linky v google ads (mesiac december)
EnaXnaY- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1319
Reputácia : 172
Dátum registrácie : 11.05.2018
Vek : 47
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.2 - schizoafektívna porucha, zmiešaný typ, F20.0 - paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Paliperidón, Aripiprazol, Depakine, Helex, Trittico, Diaprel, Betaloc, Prestarium
Juraj, motylek and dusan_fajnor.personal like this post
Juraj- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 674
Reputácia : 174
Dátum registrácie : 17.12.2020
Zdravotný stav
Diagnóza: F25
Súčasná medikácia: Rispen 3 mg, Hedonin XR 500 mg
Matej, dzuli08, motylek and dusan_fajnor.personal like this post
Byl to pro mě hodně náročný rok, zvlášť poslední čtvrtina.
A nový rok začíná v podobném duchu. Přelom roku pro mě není přelomem v situaci, začátkem něčeho nového, lepšího. Jen prostě pokračuje to, co už bylo.
Operace mého syna bude doufám předěl k lepšímu. Doufám ve svých optimistických myšlenkách, že se věci trochu pohnou.
Ale jsem ve svém optimismu raději trochu opatrná. Vím, že operace nemusí znamenat přelom a všechno bude hned zalité sluncem, ale že to bude jen druhý krok (protože několik prvních kroků mám už za sebou) na daleké cestě.
Ale já se cítím strašně vyčerpaná. Cítím se unavená asi jako běžec na posledních 100 metrech maratonu. A tím nechci říct, že cíl už je blízko. Jen když si uvědomím, že tohle pořád nemusí být šťastný konec, tak mi je mizerně. Asi jako kdyby ten běžec na posledních 100 metrech zjistil, že možná bude muset běžet další maraton.
motylek- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 831
Reputácia : 66
Dátum registrácie : 17.12.2022
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0
Súčasná medikácia: Abilify 15 mg 1-0-0, Elicea 10 mg 1-0-0, Neurol 0,25 mg
» Aký ste mali rok 2010?
» Aký ste mali rok 2011?
» Aký ste mali rok 2012?
» Aký ste mali rok 2015?