o zyprexe, acylpyrine a inom
tomas- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 237
Reputácia : 35
Dátum registrácie : 14.12.2010
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: o zyprexe, acylpyrine a inom
Možno mal Ivan v niektorých veciach pravdu, že tamtí biznismeni nechcú liečiť choroby, ale len potláčať symptómy, aby mali miliardové zisky. Presne ako ten v tom interview hovorí. Nežeriem mu každé slovo, ale verím mu v mnohom. Dokonca aj niektorí štátnici, ktorí vedia o tej obrovskej korupcii v spomínanom priemysle, popierali také veci ako fenomén prasacej chrípky a vtáčej chrípky. Medzi inými aj vtedajší slovenský premiér Fico a český prezident Klaus. A čítal som už viaceré svedectvá o tom, ako ľudia po detskom očkovaní mali symptómy spomalenia vývoja, autizmu, dostali detskú mozgovú obrnu, alebo rôzne poruchy reči, nehovoriac o cukrovke.
Vďaka, tomas, za tento Tvoj príspevok, oslovil ma. Nie je to prvý raz, čo sa stretávam s takýmito zákulisnými informáciami, ktoré sám často zažívam pri užívaní svojich liekov, obzvlášť tej prekliatej Zyprexy, ktorá je doslova prekliatím pre môj život a organizmus.
Tak jest.

Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5024
Reputácia : 937
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 37Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
http://pismak.cz/index.php?data=read&id=371566&cr=all
u mna vsak este horsie obdobie predstavoval Serdolect, kedy mi vaha z 80kg stupla na 105 pocas 9 mesiacov uzivania...hrozne

Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4780
Reputácia : 771
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
hviezdička- Domáci člen
- Počet príspevkov : 39
Reputácia : 10
Dátum registrácie : 06.12.2009
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Zyprexa=nárast hmotnosti
Samozrejme bol som hospitalizovaný takže viem, že vždy pred nástupom resp prevozom do nemocnice každý dostáva
Zyprexu na upokojenie, no budiš, ale užívať ju dlhodobo znamená spoznať jej nežiadúce účinky, medzi ktoré patrí aj
narušenie metabolizmu čo môže viesť často od normálnej hmotnosti k obezite za niekoľko mesiacov.
Myslím si, že každý komu aspoň trochu na sebe záleží, skoncuje zo zyprexou alebo ju po informáciách ktoré dostal ani
nezačne užívať.Ja si myslím, že najväčšou chybou bolo to, že ju vôbec vyrobili.Tak zatiaľ sme všetci proti a ja silno
pochybujem, že sa v tejto diskusii ešte niekedy nájde niekto, kto po skúsenosti s ňou o nej napíše niečo pozitívneho.
Ivanko- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 17.12.2010Bydlisko : Bratislava
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia: