Televízia a rozhlas
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Televízia a rozhlas

historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 358
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
regina- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 629
Reputácia : 288
Dátum registrácie : 05.09.2011
Zdravotný stavDiagnóza: schizoafektivna porucha
Súčasná medikácia:
Saladin and janka,janka like this post

Saladin- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 413
Reputácia : 56
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
regina and janka,janka like this post
Saladin napísal:Bože, tá mama vraha z videa je úplne zničená. Zaujímavé, že niekto je ochotný priznať, že je chorý a niekto to odmieta - je v tom istá dávka pokory. A možno aj strach, že mám problém -> som chorý -> teda nie som dokonalý => mám chybu => som zlý. Možno preto sa niektorí ľudia tomu bránia, who knows.. Moja mama (už som to písal) odmieta, že by mala nejaký problém a pritom je evidentne brutálne silne paranoidná (ja som ľahký odvar). A aj babka.. vďaka tomu, že sa tu mnohí otvorili viem, že počuje hlasy. Keď spomínala, že má dobrú kamarátku, nerozumel som súvislostiam. Dnes už viem (samozrejme nie ja 100%). Neliečený silný schizofrenik musí mať ťažký život, myslím.. Život v strachu, obavách..
Ja len, ze aj okolie akoze teda rodina nelieceneho schizofrenika to ma tazke, lebo on chorý sice ale si nepriznava ze mu je zle, ze ma problem, ze neni to v poriadku co sa mu deje, aj sa tak chova, ze nema problem, ale okolie to vnima a ovplyvnuje, a ked je agresivny, tak to ma rodina problem.
janka,janka- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 198
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
regina likes this post
Strana 2 z 2 • 1, 2