Televízia a rozhlas
Strana 1 z 2 • 1, 2
Televízia a rozhlas
Čo radi pozeráte, prípadne počúvate? Prečo? Čo vás zaujalo práve teraz?
U mňa najsledovanejšou reláciou sú Televízne noviny, niekedy ich vynechám ale doženiem to novinkami na Nete. Občas pozriem Súdnu sieň a nejaký film po ôsmej. Obľubujem AZ kvíz na ČT1 a je škoda, že obdoba neide na slovenských televíziach. Zatiaľ som neprepadol žiadnemu dlhodobému seriálu a ani neplánujem. Televíziu sa snažím primerane selektovať, aby som pri nej nezabil priveľa času.
Rádio počúvam len náhodne. Mám radšej hovorené slovo ako hudbu.
Tuto- V.I.P. Inventár
- Počet príspevkov : 4780
Reputácia : 771
Dátum registrácie : 19.09.2010Bydlisko : Západ Slovenska
Zdravotný stavDiagnóza: F25.0
Súčasná medikácia: Amisulprid, Haloperidol (aj depot), Akineton (aj depot), Alventa, Lithium, Gerodorm (podľa potreby),
Re: Televízia a rozhlas
Tuto napísal:Čo radi pozeráte, prípadne počúvate? Prečo? Čo vás zaujalo práve teraz?
Rád počúvam rádio BEST, ktoré vysiela v Trnave a Bratislave.

Akú hudbu mám rád? Takú tú typickú BEST. To znamená oldies a rock. Mám rád aj operné skladby, ale asi len tie najznámejšie časti, ktoré pozná asi každý. Tie sa mi fakt páčia. Veľakrát vyhľadávam hudbu práve na youtube.

Pozerávam vlastne len správy večer, tiež TA3 a jej dokumenty, občas M.A.S.H., ale inak nič takého. Mávam rád drámy, ale nepohrdnem ani komédiou. No treba dodať, že televízor veľmi obmedzujem, nebaví ma natoľko a v podstate málokedy v programe dávajú niečo, čo by sadlo akurát pre mňa. Takže tak.

Teraz ma najviac zaujala asi pieseň Tornero, počúvam ju dokolečka. Som schopný počúvať dokola tú istú skladbu aj niekoľko dní, chichi.

Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5024
Reputácia : 937
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 37Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
za posledne dva mesiace som pozeral asi polhodinku Farmar hlada zenu, videl som to prvykrat a velmi ma pobavila kauza ukradnuty mobil, davno som sa tak nenasmial...odporucam, niekde v archive na nete to bude (priznavam sa, ze nemam vobec potuchy, ci to bolo na Joj alebo na Markize

Teraz sa tesim na novu seriu Californication, co maju zacat v amerike od januara davat, dobre je tiez Big Bang Theory, IT Crowd, Flash Forward a podobne serialy...vzdy si pozriem den po odvysielani...Hank Moody a Sheldon Cooper jednoznacne dve najlepsie serialove postavicky

a este doplnim: hudbu mozem takuto
http://www.last.fm/user/nabokow
nenechajte sa zmiast babou v profile, som to ja

Anonymný- Anonymný
Co neznasam v akejkolvek podobe (TV, kino, knihy) je zaner fantasy (Tolkien, Harry Potter a pod) a drvivu vacsinu romantickych filmov typu Danielle Steel, Rosamunde Pilcher a telenovely.
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stavDiagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
mám rád dokumenty, hlavne viasaty kanály, discovery kanály a national geographic

frances farmer- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 260
Reputácia : 12
Dátum registrácie : 12.01.2011
Vek : 31
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
TV a RS
zaujímavý je tiež kanál prima Cool, ale v ňom ma zaujal pomerne starý Kanadsko-Americký seriál Krajné Medze, ten je mi veľmi blízky.
Čo sa hudby týka tak rádio Hey, kde sú česko-slovenské hity, myslím si, že moderná hudba jedno o aký štýl ide už nie je to čo bývalo ešte v rokoch 20 storočia.
Ivanko- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 17.12.2010Bydlisko : Bratislava
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
Čo v súčasnosti pozeráte v telke alebo počúvate v rádiu?
U mňa nič moc, takmer nikdy nie je nič pre mňa. Som asi náročný divák, teda tak mi doma hovoria, ale nepripadám si tak. Len už nedávajú tak často drámy a nejaké filmy obsahujúce dajaké posolstvo alebo centrálnu myšlienku. Všetko je to len o masakroch a krvi, všade musí byť pichnutý buď sex, alebo drogy, či nejaké krvavé rozpárané mŕtvoly. Pamätáte si ešte na Columba? To bol inteligentný seriál, kde sa dalo aj pobaviť, aj sa vyšetrovalo, a pritom tam nemuseli stále narábať s toľkou krvou a nechutne znivočenými mŕtvolami.
Väčšinou ak pozerám telku, tak pozerám najmä správy večer, TA3 alebo aj nejaké iné spravodajstvo, občas dokumenty, napríklad aj také, aké spomínala Filipka, o histórii vesmíru, alebo aj z druhej svetovej. Ešte stále ma vedia zlákať aj takí Simpsonovci. Dokážem si však seba predstaviť, ako pozerám thriller alebo komédiu, no i to väčšinou sa udeje len vtedy, keď lapím v obývačke a náhodou niečo také čumí mama. Vtedy ma to schytí pozerať a dopozerám to. Ale sám od seba by som si to asi nepustil.
Najviac ma odpudzujú reality show, či už ide o spevácke súťaže, talenty alebo také tie, kde sa varí, alebo sexuje, nadáva, rozvíjajú si tam vzájomné vzťahy pred kamerami a musia pred kamerami ukazovať, akí sú svetoví, keď ohovárajú a presadzujú sa na úkor druhých spoluhráčov. Myslím, že je to morálne bahno súčasnej televízie. No tým nechcem uraziť nikoho, kto to pozerá, ja som len chcel vyjadriť, že tieto veci sú mi nie po chuti.
Vlastne len Simpsoňákov a správy viem asi vyhľadávať sám od seba. Ostatné pozerám v telke len vtedy, keď to pozerá mama a ja som pritom "nútený" byť v obývačke, trebárs preto, lebo sa mi nezmestí PC na stôl v izbe (kvôli bordelu).

Keď čakám v čakárni u doktora, počúvam rádio Viva, rannú show. Ale doma počúvam len rádio Best Fm. Je tam málo hovoreného slova, čo mi vyhovuje.
Celkovo som založený viac internetovo a počítačovo, než televízorovo a rádiovo. Aj správy mnohokrát nepozriem, ale všetko úspešne dobehnem čítaním spravodajských webov.
Tak to som ja a televízia či rozhlas. A čo Vy?

Matej- Okoloidúci
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-

Dúfam, že ma to zase niekedy začne baviť a že tie ťažkosti zo sledovania pominú. Ale stačilo by, keby som si pozrel len nejakých pár dokumentov o histórii za týždeň, lebo s ničím netreba preháňať.
Ale zato, milí priatelia, mám rád televíziu Šlágr TV. Máme ju v káblovke. Je to československá ľudová televízia a vysielajú tam videoklipy - ľudovky, country a také veci. Taká príjemná, jemná, ukľudňujúca hudba.

historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 358
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

Ale predsa len v ostatnom období som si zaľúbil Vraždy v Midsomeri a teraz na Dajto dávajú aj Star Trek, čo bol môj obľúbený seriál 90. rokov.

Správy si pozriem iba občas, napríklad teraz som dosť sledoval tie povodne. Ale je pravda, že sú velice negatívne, takže radšej preferujem spravodajské weby, kde si sám kliknem na to, o čom chcem byť informovaný.

Matej- Okoloidúci
-

Tu je odkaz na tú 1. časť, potom tam je položka "Následující díl."
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10397272551-emoce-a-my/212563231400001-emoce-zaklad-zivota/
historik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 358
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 18.04.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
janka,janka likes this post

kwecko- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 201
Reputácia : 47
Dátum registrácie : 05.05.2013
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:

Matej- Okoloidúci
-
Strana 1 z 2 • 1, 2