Prečo ste single?
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Prečo ste single?

dzuli08- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 483
Reputácia : 428
Dátum registrácie : 25.04.2016
Vek : 35
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
vrana, Abditus and Saladin like this post

Sweetheart- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 304
Reputácia : 29
Dátum registrácie : 12.08.2021
Zdravotný stavDiagnóza: 23.1
Súčasná medikácia: aripiprazol, olanzapin, lamotrigin, buspiron
Juraj and Abditus like this post
Tiež som bol ťažký introvert, aj keď podľa typológie som extrovert - lenže veľa času som sedel za knihami a pred monitorom, takže svoju extroverziu som musel potlačiť. Okrem toho nemám v láske tzv. smalltalks (rozhovor o "ničom"), čo je veľmi obľúbená činnosť neurotypickej väčšiny. V neskoršej puberte som začal s rebéliou (alkohol, cigarety, puby, kamaráti), tak som sa začal správať extrovertnejšie - ale aj tak som bol paradoxne skôr plachý a hanblivý. Vyplývalo to z veľmi nepriaznivej rodinnej konštelácie, z ktorej pramenilo poznanie "ak nebudem vyčnievať, nebudú si ma všímať a nebudem terčom útokov" - to som generalizoval z rodiny do môjho okolia. Cez výšku som sa emancipoval a pôsobil som sebavedome. 4.-tý vzťah bola moja krvná skupina a myslel som si, že je tá "pravá". Boli sme spolu skoro 6 rokov a plánoval som s ňou budúcnosť - žiaľ uprednostnila kariéru. Tak som ju opustil (samozrejme vinu, že vzťah skončil, hodila na mňa - klasika), lebo som si našiel jednu cudzinku. S tou som si tak nerozumel, ani ma intelektuálne nestimulovala, ale bola skvelá v posteli. Tieź bola brutálne žiarlivá, hysterická, premenlivé nálady, nevyspytateľná - proste som nevedel, ako zareaguje. Tak som to ukončil.
A vtedy sa vo mne niečo zlomilo - stratil som vieru, že existuje niekto, kto NEZRADÍ moju dôveru. A s kým si budem aspoň trochu intelektuálne rozumieť. Začal som sa kur*iť, chodiť na zoznamky - jedna ma volala "freestyle". Stretával som sa aj s tromi v jednom období a bolo mi to jedno.. O dievčatá som vtedy nemal núdzu, vždy to boli krásne ženy, za ktorými sa muži otáčali. Lenže ja už som nechcel vzťah - zažil som príliš veľa zrady. Okrem toho mám strach, že stratím slobodu. Tažko sa to vysvetľuje, ale mám obavu, že ma vzťah spúta a pripraví o voľnosť. Je to dané vrodeným temperamentom. Tiež mám strach, ktorý pramení zo skúsenosti v pôvodnej rodine - že ma žena "vykastruje" (ľudovo povedané, že budem pod papučou). To je NEakceptovateľné! Toto som riešil aj s psychologičkou, ale v tejto téme sme sa vôbec nezhodli. Dokonca sa raz preriekla, že údajne si myslím, že ženy sú toxické - čo kategoricky popieram (niektoré ženy sú toxické, tak ako niektorí muži sú agresívni - nie všetci).
Suma sumárum, vždy som urobil všetko preto (často NEvedome), aby ten vzťah skončil - teda až na tie 2 na začiatku, keď som si myslel, že je to tá pravá. Momentálne vzťah nechcem. Priznám sa, že flirtujem často a baví ma to - ale vzťah nechcem. Aj dnes som flirtoval s predavačkou a vypýtal som si od nej email.. Pred psychickými problémami som sa stretával s jednou modelkou, nejaký čas mi volala a potom som si vymenil číslo, aby mi dali všetci pokoj.
Btw. vždy som hovoril, že najkrajšia je tá moja , heh

Btw.2 neviem, čím to je, strašne ma priťahujú cudzinky..
Btw.3 asi k 4 dievčatám som sa správal vyslovene hnusne - čo ma mrzí

Disclaimer: môj príspevok nie je chvastanie - len som chcel popísať svoj príbeh.
Saladin- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 263
Reputácia : 55
Dátum registrácie : 05.07.2022
Zdravotný stavDiagnóza:
Súčasná medikácia:
dzuli08, Juraj and Sweetheart like this post
Iste, internet má aj veľa výhod. Nákupy, triedenie informácií. Možno sa to dá zladiť, no s bývalými sa mi to nepodarilo
Mous- V.I.P. Bronze
- Počet príspevkov : 745
Reputácia : 175
Dátum registrácie : 23.05.2022
Vek : 36Bydlisko : Prievidza
Zdravotný stavDiagnóza: Paranoidná schizofrénia
Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400mg
Saladin and Som hraničiar like this post
Ja ako hraničiar vždy idem do vzťahu naplno a vďaka prežitému otvorene, a viem, že nikdy nedostanem to čo dám a nikdy ako zanedbané dieťa nedostanem to čo potrebujem.. a to sú tie naše večné sklamania.. máme vôbec šancu prelomiť svoje prekliatia a nájsť sa.. neviem, ale dokola sa snažím vybojovať boj s veternými mlynmi a možno ma raz zomelú a vietor ma rozvanie len tak po okolí
Som hraničiar- Nový člen
- Počet príspevkov : 12
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 07.11.2022
Mous likes this post
Strana 2 z 2 • 1, 2

» Kto som a prečo sem prispievam:
» Bludy- ako a prečo vznikajú?
» Preco sa bludy nevyvracaju?
» Co prave citate a preco