Skupina na FB a mesenger
Skupina na FB a mesenger
Chcem spolu s vami vytvoriť na FB skupinu, ktorá sa bude zaoberať duševnou chorobou, ktorá nás postihla. Všetky nastavenia skupiny ako aj témy sú otvorené. Preto hladám zo troch, štyroch adminov, ktorý to budú spolu so mňou riadiť. Uvítal by Som tam aj zelo dialógy, či schizo.sk... Píšte mi do súkromnej správy na schizofóre, poprípadne do mesengera.
Teraz Som vytvoril v mesengeri skupinový čet, kde si môžme dohodnúť detajly projektu spoločne. Niektorým Som vám už cez FB poslal žiadosť do mesengera "Vykročme z hry". Názov miestnosti sa v prípade zájmu môže zmeniť. Ak máte záujem milí forumáci aj tí čitajúci, pošlite si túto žiadosť do mojho mesengera.
Poprosil by Som o odpovede do 7 dní od teraz.
Žiadosť pridať sa do skupiny četu "Vykročme z hmly" musíte vyhľadať v mesengeri a ja zároveň vašu žiadosť prijmem
Naposledy upravil Nikto a nič dňa St 11 august 2021 - 12:03, celkom upravené 3 krát. (Reason for editing : Oprava informácie)
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Iacobus likes this post
Re: Skupina na FB a mesenger
"Vykročme z hmly!"
vrana- V.I.P.
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Zaujímavá myšlienka vytvoriť skupinu na Facebooku. Avšak obávam sa, že mnohí ľudia odtiaľto si chcú zachovať anonymitu.
Ja sám nie som si zatiaľ istý. Navyše už dlhšie uvažujem nad tým, že zruším Facebook. Ostatne na ňom ani nevravím čas, využívam len Messenger.
Veľa zdaru. J.
ὅταν δὲ ὁ θάνατος παρῇ͵
τόθ΄ ἡμεῖς οὐκ ἐσμέν
Najobávanejšie zlo, smrť,
sa nás ani v najmenšom nedotýka,
pretože keď my žijeme, smrť tu ešte nie je,
keď však smrť príde, potom tu zas nebudeme my.
Iacobus- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1025
Reputácia : 445
Dátum registrácie : 25.08.2018
Vek : 26
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Abilify Maintena 400 mg á 4 t, olanzapín (Actavis) 5 mg
Žiadosť pridať sa do skupiny četu "Vykročme z hmly" musíte vyhľadať v mesengeri a ja zároveň vašu žiadosť prijmem
vrana- V.I.P.
Zdravotný stav
» svojpomocna skupina pre ludi s psych. probl.
» Zello dialógy ako virtuálna skupina "Slyšení hlasů"