Korona vírus ako z toho vytažiť kde investovať hotovosť
Korona vírus ako z toho vytažiť kde investovať hotovosť
Ak niekto sa venuje podobným veciam alebo aspoň ho to zaujíma rád pokecám. Ja si myslím keď človek zapodieva myseľ hocičím v tejto zlej dobe treba z toho vyťažiť. Ja rád čítam rôzne články a fóra, človek nemyslí na hlúposti a ešte sa niečo dozvie
fifik- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 9
Dátum registrácie : 15.02.2016
Vek : 35
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.8
Súčasná medikácia: orfiril long 500 mg abilifi 10 mg
Re: Korona vírus ako z toho vytažiť kde investovať hotovosť
P.S: fuj to ,,vyťažiť,,je v kontexte vírusu hnusné slovo . By som budúce opatrenia nazvala skôr záchranou vlastného majetku. Rozhodne na bitcoiny a elektronické meny sa treba vykašľať, rachne elektrina a pôjdu pá pá...
Ľudsky: Do ľudských kontaktov treba investovať, a to s čím viac dobrými ľuďmi a kamarátmi!!! V konečnom dôsledku o jedlo sa dobrí ľudia podelia...hádam. Osobne ja budem stavať len na kontakty, lebo som pracujúca chudoba
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
fifik napísal:... Preto že všetko zlé je na niečo dobré tak keď už je tu ten vírus a trhy, burzy, akcie, komodity,...... všetko padá na hodnote a nakúpiť lacnejšie. Ako to vidíte vy investujete alebo sa chystáte niekde zhodnotiť svoje úspory?
Ako zaujímavá príležitosť sa naskytuje v súčasnosti pád českej koruny. Všimol som si, že kvôli epidémii a zavedeným opatreniam v ČR česká koruna výrazne oslabila, a to od 1. marca (25,50 Kč za euro) na dnešných 27,70 Kč za euro. A oslabuje naďalej.
Ak by sme nakúpili nejaký obnos českých korún, dajme tomu 1000 Kč, tak po kríze, keď koruna opäť posilní naspäť, by sme dosiahli určitý zisk:
- 1000 Kč kúpime teraz za 36,10 eura
- po kríze pri kurze 25,50 Kč/eur by sme premenili na eurá a získali by sme 39,20 eura --> čistý zisk: 3,10 eur
Samozrejme pri väčších nákupoch meny by bol zisk adekvátne významnejší.
Osobne sa do toho púšťať nejdem, ale napadlo mi to ako jedna z príležitostí, ktoré si možno mal, Fifik, na mysli v tejto téme.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5065
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
https://bratislavskykraj.sk/proti-virusu-covid-19-sa-zacalo-ockovat-vakcina-bude-dostupna-skor-ako-sme-cakali/?fbclid=IwAR0OemrrDvmehycCrJJirVVdtjrqWqGqufFAfMzt-EFPhAFNuSQOgJt9WZo
Dušan- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1604
Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: