príspevky zo štátu
príspevky zo štátu
fifik- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 9
Dátum registrácie : 15.02.2016
Vek : 35
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.8
Súčasná medikácia: orfiril long 500 mg abilifi 10 mg
Re: príspevky zo štátu
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 525
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Inak je fajn že existuje takéto fórum tu môže človek nabrať silu a isť a bojovať s tým svetom vonku po minulé časy som mal strašné depresie no podľa mňa práca oslobodzuje nakoľko nemám čas myslieť na sprostosti. Napriek tomu keď ma prepúšťali z nemocnice mi hovorili že nech len pracujem kdesi na stavbe že nič už nedokážem no ja som sa nevzdal a bojujem!!! Dnes odstupom času vidím že to malo zmysel viem robiť veci do poriadku a ktoré nie každý zvládne.
Nech sa každému darí
fifik- Nový člen
- Počet príspevkov : 14
Reputácia : 9
Dátum registrácie : 15.02.2016
Vek : 35
Zdravotný stav
Diagnóza: F25.8
Súčasná medikácia: orfiril long 500 mg abilifi 10 mg
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2283
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
fifik napísal:... po minulé časy som mal strašné depresie no podľa mňa práca oslobodzuje nakoľko nemám čas myslieť na sprostosti. Napriek tomu keď ma prepúšťali z nemocnice mi hovorili že nech len pracujem kdesi na stavbe že nič už nedokážem no ja som sa nevzdal a bojujem!!! Dnes odstupom času vidím že to malo zmysel viem robiť veci do poriadku a ktoré nie každý zvládne.
Ahoj Fifik.
Chcem Ti len toľko povedať, že ma tamtie citované slová veľmi príjemne nadchli a osobne povzbudili. Ďakujem Ti za to. Fakt že nevzdávať sa, bojovať, rozširovať a rozpínať mantinely, ktorými sa nás snaží obmedziť choroba. Ja teraz v tomto období zvažujem novú školu a nové výzvy v živote, ktoré by boli priam hodenou rukavicou do ringu mojej chorobe, ak by som sa o ne išiel pokúšať. Čítam všelijakú motivačnú literatúru, ktorá ma povzbudzuje veriť, že "dokážem všetko, čo si zaumienim", no proste ako psychiatrický pacient dobre viem, že taká smelosť nie je priveľmi na mieste. Veď aj človek so zlomenou nohou nemôže veriť, že zvládne zabehnúť maratón a nebude sa tam trepať na štartovaciu čiaru... Celkovo ale Tvoje slová, Fifik, ma ohriali pri srdci, ak smiem byť na okamih sentimentálny, lebo Ty kráčaš v podobných topánkach ako ja, a pritom aj tak ideš a mantinely posúvaš, nenechávaš ich stáť tam, kde Ti ich pri prepúšťaní z nemocnice zadefinovali lekári a lekárske štatistiky. Ďakujem Ti teda ešte raz a prajem Ti mnoho zdaru vo všetkom Tvojom úsilí a nech sa máš čo najlepšie!
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5074
Reputácia : 943
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)