Ja a ženy
Schizofórum :: Zoznamka :: Zoznamka
Ja a ženy
Jelikož odbila jedenásta hodina, tak som sa cca. o tolkatej narodil presne pred 40. ročkami. Prv, než si nájdem ženu mojich snov, ktorá, by aj chela mať, popri randenií a chodení aj deti a rodinu bude vrelo vítaná. Najprv sa musim dať do telesneho poriadku. Spolu by to hádam bolo krajšie, mať radosť zo života.
S pozdravom anti/fajny
Hulk DF 365 1- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 183
Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 46
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox
Re: Ja a ženy
antifajny napísal:... Jelikož odbila jedenásta hodina, tak som sa cca. o tolkatej narodil presne pred 40. ročkami. ...
Srdečne všetko najlepšie k takej krásnej okrúhlici, Fajny! (@antifajny, @fajny) Narodeninky Ti síce ako také uplynuli už včera, čo som zagratulovať nestihol, ale Tvoj nový rok života a vlastne aj celá Tvoja nová desaťročnica nového života ešte len práve začínajú. Želám Ti do nového roka života a aj do spomínanej desaťročnice skutočne všetko najlepšie, veľa zdravia, šťastíčka, požehnania a istotne aj peniažky nech sa časom polepšia, každý centík poteší. No najviac teda to zdravie a silnú dobrú duševnú pohodu, duševný mier a pokoj mysle. Máš k tomu všetky predpoklady, veľa Ti dala už literatúra a na veľa vecí si už časom prišiel Ty sám, takže super, už len vytrvať v načatom a pokračovať v dobrom trende. Fajny, drž sa, posielam kamarátske objatie.
matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5075
Reputácia : 943
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
Re: Ja a ženy
Dokonca už v 40-tke som toho názoru, že rodinu a intímny vzťah už nepotrebujem, nakoľko mi došli baterky a fungujem na princípe, čo mi život nedoprial, to mi vrati na zdraví 100. nasobne.
Hulk DF 365 1- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 183
Reputácia : 28
Dátum registrácie : 18.07.2018
Vek : 46
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 +
Súčasná medikácia: Kventiax SR,Cisordinol,Depakine chrono,Stilnox
Schizofórum :: Zoznamka :: Zoznamka