Ako ste na tom fyzicky?
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ako ste na tom fyzicky?
Matej napísal:
Zaujímavé, že keď čistila mi predošlá zubárka kameň, tak vzala obe polky chrupu naraz za jednu cenu. Táto to rozdelila na dve polky a dvakrát musím platiť.
Napokon to mala rozdelené na kvadranty úst, teda jeden kvadrant čistenia kameňa rovná sa 10 eur. Vzhľadom na to, že už spravila posledný kaz a že už mi zostával len ten kameň, tak mi prebehla všetky kvadranty naraz. Takže som so zubárkou už vybavený a teď ju uvidím až na budúcoročnej preventívke, prípadne sa mi ponúkla, že mi povymieňa amalgánové plomby za biele, ak budem chcieť (tie, čo pribudli tento rok, som si dával už len biele). Jedna taká výmena stojí s injekciou hádam aj 40-50 eur, takže neviem, či si to budem vedieť dovoliť. Prvý dojem z mojich zubov, keď sa usmievam alebo smejem, je skôr dobrý, tmavé plomby nie sú vidno, sú vzadu hlbšie v ústach. Takže teoreticky takéto estetické výmeny vôbec neponáhľajú, skôr je to len na moju roztopaš. Uvidím, ako budú financie v ďalšom období... tých je teraz už dosť málo.
Na preventívku plánujem ísť asi okolo júna 2018.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5065
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5065
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
tyx81- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 287
Reputácia : 30
Dátum registrácie : 30.01.2019
Zdravotný stav
Diagnóza: falošný schizofrenik,z presvedčenia- asi fakt chory
Súčasná medikácia: Aripiprazol , Fevarin
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5