Paranoidni priatelia
Paranoidni priatelia
Riesim taku malu dilemu.O mesiac idem na dovolenku do Egypta s priatelmi.Ide o to ze neletime priamo do egypta ale ideme pozemnou trasou.Prekrocime israelsko egyptsku hranicu po susi.Nas ciel je letovisko sharm el sheikh,ktore lezi od hranice cca 250km.Moji priatelia su strasne paranoidni lebo pozeraju vela sprav v televizii a vravia ze to nie je bezpecne.pri tom nam nehrozi ziadne nebezpecenstvo.Boja sa ze ich zajmu teroristi a popravia ich.Moze to byt tym , ze vsetci sme "lieceny" na kotrby. Co by ste odporucali vy drahi priatelia?Ist ci neist?
Felix2000- Domáci člen
- Počet príspevkov : 47
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 20.09.2017Bydlisko : Kosice
Zdravotný stavDiagnóza: F22, F22.5 , socialna agarofobia, bipolarna porucha, schizofrenia
Súčasná medikácia: Kvetiapin, Triticoo, Haloperidol ( podla potreby), neurol, Zyprexa, Risperdal
Re: Paranoidni priatelia

Ja osobne by som tam nešiel.

matej

Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 4994
Reputácia : 927
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 37Bydlisko : západné Slovensko
Zdravotný stavDiagnóza: F20.5
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
-
Re: Paranoidni priatelia

Presne aj ja to cely cas vravim ze chceli chlapci usetrit a nakoniec nas to drahsie vyjde ako keby sme sli cez cestovnu kancelariu napr.do Hurghady.
Co mozeme max stratit po tej ceste to su nase "dary " od boha v hlave, nic viac.
Mozno budeme v spravach a Kali po nas posle special

Felix2000- Domáci člen
- Počet príspevkov : 47
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 20.09.2017Bydlisko : Kosice
Zdravotný stavDiagnóza: F22, F22.5 , socialna agarofobia, bipolarna porucha, schizofrenia
Súčasná medikácia: Kvetiapin, Triticoo, Haloperidol ( podla potreby), neurol, Zyprexa, Risperdal