Abilify aledo Zypadhera?
Abilify aledo Zypadhera?
chcem sa opytat, ktori z tychto liekov je horsi na priberanie? Berem Zypadheru uz 4 roky, a to 400 mg injekcne. Je lepsi ten Abilify na tu vahu? Ked znizim davku na 200 mg, zmeni to nieco na tej vahe? Vazim 88 teraz. Mal som diety + pohyb, ale to nerobi nejake zazraky, skusal som aj 500 kkal za den, co je smrt pre organizmus, schudol som tam 5 kg za mesiac, ale taketo extremy uz nechcem. Chcem vedeit vas nazor na to. Za rozumne odpovede dakujem vopred
Seraphim- Nový člen
- Počet príspevkov : 3
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 09.09.2018
Re: Abilify aledo Zypadhera?
zypadhera je pre vacsinu pacientov na priberanie horsia ako abilify. ale napriklad po depotnej forme olanzapinu sa pribera menej ako pri tabletovej forme. bolo mi to povedane odbornikom a aj niektori pacienti to tak vnimaju. je ale tiez mozne, ze priberanie suvisi s davkou, a preto je pravdebodobne, ze pri nizsej davke to bude miernejsie. mne sa kedysi pri zypadhere podarilo 5 kil schudnut, a to som nedrzal nejaku drasticku dietu. myslim si, ze niekedy je lepsie mat par kil naviac, ale byt psychicky vpohode, ako naopak. zypadhera je oproti abilify silnejsi liek, a tak sa moze stat, ze by Ti abilify jednoducho nestacilo.
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Abilify aledo Zypadhera?
dakujem za odpoved. Lekar mi moze zmenit liek zo zyphadery na abilify? Ma to podobne ucinky ako zyphadera, ze? Len moj doktor ma mna na haku, a neviem, ci bude za, aby mi to zmenil. Zajtra idem ku nemu.
Seraphim- Nový člen
- Počet príspevkov : 3
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 09.09.2018
Re: Abilify aledo Zypadhera?
opadané lístie- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 436
Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: