Špeciálne hodnotenia členov
Páči sa Vám nový, rozšírený dizajn fóra, vrátane loga stránky úplne hore?
Špeciálne hodnotenia členov
Ponajprv vítam nového člena bruníka medzi nami. Dúfam, že sa tu bude cítiť dobre a aj prispeje mnohými príspevkami.
Chcem Vás, drahí členovia, informovať, že som dokončil špeciálne hodnotenia členov. Hodnotenie člena je ten malý nápis pod Vaším nickom naľavo od Vášho príspevku.
Zatiaľ som určil tieto hodnotenia členov:
1.) Administrátor
2.) Nový člen (minimálny počet príspevkov 1)
3.) Domáci člen (minimálny počet príspevkov 30)
4.) Mierne pokročilý člen (minimálny počet príspevkov 100)
5.) Bronzový pokročilý člen (minimálny počet príspevkov 200)
6.) Strieborný pokročilý člen (minimálny počet príspevkov 300)
7.) Zlatý pokročilý člen (minimálny počet príspevkov 400)
8.) V.I.P. (minimálny počet príspevkov 500).
Toto sú ale mnou vymyslené štandardné hodnotenia členov, ktoré sa Vám napíšu automaticky. Chcem Vás ale informovať o možnosti vymyslieť si svoje vlastné hodnotenie alebo popis, aký ste člen, či čo ste za člena. Napríklad na fóre SME jeden diskutér má nick "dead" a jeho hodnotenie, ktoré si sám zadal, je "Člen in memoriam".
Je to, myslím, zaujímavá možnosť. Môžete tam mať teda napísané pod nickom, čo chcete. Čo Vás podľa Vás vystihuje. Nemalo by to mať viac ako tri-štyri slová a mohlo by to obsahovať slovo "člen". Ale ako chcete. Napíšte mi sem do tejto témy, aké chcete hodnotenie a ja Vám ho nastavím. Oki?
Samozrejme, môže Vám to byť aj jedno, takže potom si ponecháte štandardné hodnotenie podľa počtu príspevkov. Aj to mi radšej napíšte, nech viem. Vďaka.
Zároveň využijem tento priestor a vyzvem Vás opäť používať reputačné body. Ak sa Vám daný príspevok prispievateľa páčil, kliknite na plusko napravo od príspevku, ak vyslovene nepáčil, tak na mínusko. Zvýšite resp. znížite tak jeho reputáciu. Ďakujem niekomu anonymnému, ktorý mi dal naposledy reputačný bod a zvýšil mi reputáciu z -1 na 0. Konečne nie som v mínuse, čo som si po januárových hádkach zaslúžil.
Tak nezabudnite mi tu odpísať a vyjadriť sa. Prajem Vám úspešný a pokojný deň.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5075
Reputácia : 943
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Re: Špeciálne hodnotenia členov
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5075
Reputácia : 943
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
» Stretávka členov fóra 2023
» Veľké stretnutie členov - 2015? 2016?
» ANKETA - stretávka členov fóra 2023