Btw. koľko ľuďí sem vlastne chodí?
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Btw. koľko ľuďí sem vlastne chodí?
anonym- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 886
Reputácia : 26
Dátum registrácie : 20.09.2009
Lapaj napísal: podla mna by tato stranka mohla byt obohatena aj o pacientov s depresiou.
Depresáci majú nielenže svoje vlastne oveľa väčšie fórum, ale ešte k tomu aj celý portál www.depka.sk ... takže ja by som tu skôr otváral priestor pre psychotikov...
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5063
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
denisa- Nový člen
- Počet príspevkov : 18
Reputácia : 3
Dátum registrácie : 23.06.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
denisa napísal:Forum-F25 je vyborný názov. Prosím, nemen to. Prípadne to zmeň F20 až F25, alebo ako sú tie čísla pre jednotilvé diagnóz.
Rozhodol som sa ponechať túto webovú adresu, na ktorú sme už všetci zvyknutí. ( http://forum-f25.slovakforum.net )
Dôvodom sa mi stalo to, že hoci je toto fórum zavesené a webmasterovo podporované zahraničnými webhosting-službami, tak odkaz naň a jeho myšlienka vyviera z webovej prezentácie http://schizoafektivna-porucha.webnode.sk . A schizoafektívna porucha má kód F25, preto forum-f25 je relevantný názov. A vôbec nevadí, že jeho zameranie je širšie, hlavné je, že je koordinované zo spomínanej webovej prezentácie o F25.
Takže adresa sa nebude meniť. Vyriešili sme to.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Laura- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 385
Reputácia : 20
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Laura napísal:Bolo by riziko,že sa sem nasťahujú nejakí zdraví primitívy,čo si budú z nás robiť srandu,ako druhá Laura ešte v Triadovom fóre,čo tam písala nezmysly,ked som bola pred rokom v nemocnici.
V tom prípade by porušili Kódex diskusného fóra. A pokiaľ by niekto argumentoval, že ho nemusel začiarknuť, lebo nie je registrovaný, tak by som urobil registráciu povinnou pre prispievanie do fóra. Vtedy by musel súhlasiť s Kódexom, ktorý som napísal. Keď ho nebude dodržiavať, tak by som dotyčného slušne z fóra diskvalifikoval a udelil ban. Uvidíme, ako sa bude situácia vyvíjať. Odkaz na toto fórum je už v googlových katalógoch, ako som už pozeral, takže môžeme očakávať každú chvíľu nových členov. Možno aj nový člen "bruník", ktorý sa registroval teraz nedávno, už prišiel cez google a nemá F25. Uvidíme, uvidíme.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
aktívni užívatelia
ešte vôbec niekedy bude chodiť.Ja sám som sa sem vrátil takmer po roku a neľutujem toho.Výhodou tohto fora je okrem iného samozrejme aj to, že sa sem ktorýkoľvek registrovaný
užívateľ môže vrátiť, bez toho aby bol zmazaný, teda odtiaľto eliminovaný a musel si vytvoriť nový nick a začínať od začiatku s prispievaním.
Ivanko- Domáci člen
- Počet príspevkov : 64
Reputácia : 7
Dátum registrácie : 17.12.2010
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Strana 2 z 2 • 1, 2
» Čo je vlastne tá reputácia?
» BAP alebo co to vlastne je?
» Blog
» schizofrenia - co to vlastne je - fyzicka podstata choroby