Rekonštrukcia fóra úspešne dokončená
Ako sa Vám páčia zmeny po rekonštrukcii fóra?
Rekonštrukcia fóra úspešne dokončená
Už niekoľko týždňov som pripravoval údržbu a rekonštrukciu portálu, je to totiž raz za čas nevyhnutný krok. Nazvime to "aktualizácia". A teraz, keď mi Cymbalta zabrala a cítim sa od depresie trošku oslobodený a proste mi je lepšie náladovo, tak som obetoval jednu noc a strávil som ju rekonštrukciou portálu. Dúfam, že nebudem ľutovať a že sa Vám zmeny páčia.
O aké zmeny hlavne ide?
Zmenil som pár detailov, resp. dosť vecí, ktoré nebudem teraz všetky vymenúvať, lebo sú to také tie drobnosti v nastaveniach v rámci údržby. To nie je podstatné. To bola len hodina, dve, práce. To podstatné je to, čo pocítite Vy ako diskutéri. A síce:
- Nové, avšak dočasné, dalo by sa povedať dokonca že sezónne logo portálu. S vianočným motívom. Prepáčte mi, že je po anglicky, ale nezohnal som slovenské a babrať sa tam s blikajúcim gif obrázkom nie je zrovna robota na 5 minút. Odpustite. Dúfam, že aj tak poteší. Po skončení adventného a vianočného obdobia sa vrátime späť k pôvodnému logu, k tej modrej korune.
- Na pozadí padajú vločky. Toto bude asi problém. Vyjadrite sa. Niektorým to môže ťahať oči, niektorým to môže spomaľovať prehliadač. Ak Vám to seká, to je normálne, ono je to tak totiž spravené, že to nie je kontinuálne, ale sekané. Horšie je, ak Vám spomaľuje celý net, alebo to nerobí dobre na oči. Som samozrejme otvorený tomu, že tie vločky dám preč. Ale zatiaľ sa mi páčia, lebo tu v Trnave mávame málo snehu a tak mi to príjemne dopĺňa zimnú atmosféru, ktorá už čoskoro začne byť aktuálna.
- Nové fórum "Ako sa dnes máš?" To netreba rozoberať, vysvetlil som to v samotnej téme, že prečo. Čumnite tam a taktiež na popisku pred vstupom do témy.
- Noví smajlíci. Veru... rozšíril som ich počet na rovnú stovku, chi. Máme sto smajlíkov, niektorí si poviete, že načo? Ale ja hovorím, že sa to zíde. Mne sa smajlíci páčia a basta. Dobre si ich popozerajte odhora až dolu. Je tam pestrejšia paleta smutnych a plačúcich smajlíkov, lebo často nám je smutno, tak aby sme to vedeli patrične vyjadriť emotikonom. Pri zháňaní smajlíkov po internete som preferoval tie hýbajúce sa, dúfam že aj Vy máte práve také radi. Sú tam aj objímajúce smajle, takže konečne môžeme vyjadriť sústrasť a súcit aj takýmto spôsobom. Napíšte mi, ktoré smajloše nové sa Vám najviac páčia, som zvedavy. U mňa víťazia tieto tri:
Ostatné drobnosti, ktoré som pomenil, sa Vás nejak nedotknú, sú to interné veci webstránky. To je všetko, čo som Vám chcel povedať v tomto príhovore. Prosím vyjadrite sa a nezabudnite zahlasovať v ankete za niektorú z možností. Vďaka.
Všetko dobré Vám prajem. Ja si teraz idem asi zdriemnuť trošku.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5065
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Re: Rekonštrukcia fóra úspešne dokončená
popoluska- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 455
Reputácia : 11
Dátum registrácie : 10.11.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
slnecnica- Zlatý pokročilý člen
- Počet príspevkov : 409
Reputácia : 13
Dátum registrácie : 21.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
aj smailici su super
Anonymný- Anonymný
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
A čo tie vločky? Nespomaľujú Vám net alebo prehliadač? Nenačítava Vám stránku pomalšie? Lebo ak by Vám vadili alebo liezli na nervy, tak je to otázka pár sekund a vypnem ich.
Prestane snežiť, chi.
Oki?
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
filipka- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1048
Reputácia : 120
Dátum registrácie : 20.09.2009
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.0
Súčasná medikácia: Seroquel XR(quetiapín),Reagila (kariprazín, Alventa(venlafaxín), občas haloperidol
inak teraz som si vsimla, ze tie nove smaile su dost depresivne..xixi
Anonymný- Anonymný
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
» Rekonštrukcia stránky
» PRESUN fóra
» Hlasovanie o téme Hlavného fóra
» Bezpečnosť fóra