Priatelia / známi
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Priatelia / známi
Juj nečakala som vôbec reakcie, len som sa musela týmto spôsobom vyrozprávať v noci zas
Neviem no, vieš, každý sme iný, a poviem pravdu, nepoznám ako on pristupuje k takýmto veciam.
To viem, že on uráža kamošov ostošešť, ale my mu to nikdy neberieme za zle. Pretože ako-tak sme si vedomí choroby, a lúbkame ho. Poviem pravdu, ak by som sa vtedy keď mi svoj nový vzťah porozprával v kaviarni, vedela, že kto to je z koho je tak unesený, tak by som mu tam na mieste vyliala do tváre celú malinovku a ešte by som ho tam strašne vyfackala a zbila, lebo hneď by ma napadlo že je niečo zle. Nikto ju z nás nevidel ani len na fotke, tají ju. Bol myšlienkami veľmi inde, bez prestávky a nervôzne mi vysvetloval že v noci nechce spať, že musí aj vtedy rozmýšľať, ako to celé zariadi, že je tam veľa faktorov, problémov, a on musí proste neustále rozmýšľať, a preto už neberie antipsychotiká. Sťažoval sa, že to ide naňho strašne rýchlo, že to ide s tou ženou veľmi rýchlo, a on posledných 5 rokov nemal vzťah. Že rodina ho len vždy obmedzuje, dávajú naňho pozor, a kritizujú rozhodnutia. Ale že ona ho ťahá robiť veci, a cíti že je milovaný. A ja som tam pri stole skoro plakala, že OK, je čudný, ale už našiel nejakú správnu babu, u ktorej cíti lásku. Ale ja som ako Mata Hari žial, 5 min a mám všetky info ktoré chcem...:/ Celá tá vec vypadá veľmi choro...veľmi. A asi len sa chytil tej jej ,,lásky,, čo oni mávajú medzi sebou, v rodinách, ešte takú originálnu, nie takú ako našinci v súčasnosti... Môže to byť. Ja som to prežila tiež, len pred 10 rokmi. Po prvých zrúteniach sa.
Máme toho jedného kamoša ešte, ktorý stojí pri nás vždy, ale žiaľ on nechápe čo mu píšem.
Keby sa dozvedel jeho najlepší kamoš, s ktorým nie som tak v kontakte, že čo teraz plánuje, robí, že neberie lieky, že akú má...no si myslím že hneď spoločne aj s jeho sestrou by ho uchmatli a niesli k lekárovi.
Neviem no, bude čo bude. Uvidí sa, či to je stav, ale v každom prípade, ak tam s ňou bude žiť, tak si zrúti celé zázemie, čo má s vlastnou rodinou. Si myslím, že je to preňho veľmi nebezpečné, pretože jeho výkyvy v chorobe, sú strašne časté, a veľmi hraničné.
Neviem no, veľmi veľa som zasa písala. Neviem čo bude.
Už kašlem nato, že v ten týždeň keď ho tá volala na kávu ešte mňa mojkal a rozprával že som tá, ktorá je naj na dosiahnutie, a 2 týždne potom prestane brať lieky a je nervôzny z plánovania.
Kašlem nato. Mám v sebe teraz veľmi veľa žiarlivosti, strašne veľa. Aj obáv o neho, aj sklamania. Vždy to bolo veľmi čudné, nikdy som nevedela dať dokopy jednu jedinú vec ako pre mňa uveriteľnú, ale tak vždy sme sa mali radi. Dúfam, že časom to dopadne dobre, a nezačne mu byť vážne zle kvôli zanedbaniu spánku a medikácie.
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 509
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Tá žena čas určite nebude márniť, narobí si ďaľšie ...-čatá, a nech sú šťastní keď on je z nej teraz taký unesený. Naše kamarátstvo sa už neobnoví, tým so si istá
anjelik- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 383
Reputácia : 132
Dátum registrácie : 14.03.2018
Zdravotný stav
Diagnóza: F42.2, F60.6
Súčasná medikácia: Fevarin 50mg 1-1-0, Prothazin
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 509
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015