Dátum registrácie : 25.04.2015
Re: ____________________
Mike_ napísal:Spoločným spúšťačom je marihuana.
Ja som nikdy marihuanu nebral. Ani alkohol v čase rozvinutia psychózy, ani cigarety.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5075
Reputácia : 943
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Matej napísal:Mike_ napísal:Spoločným spúšťačom je marihuana.
Ja som nikdy marihuanu nebral. Ani alkohol v čase rozvinutia psychózy, ani cigarety.
Môže byť - zle som sa vyjadril... Mal som na mysli hlavným spúšťačom vo väčšine prípadov. Každopádne ak si niekedy v minulosti napr. pil môže to byť aj z toho, len pri alkohole to má pomalší rozbeh.
Rád by som ale vedel či by si eventuálne bol ochotný človeka o ktorom hovorím vyskúšať aby si si overil pravdivosť toho o čom píšem. Napadlo ma totižto spolupracovať aj s tvojím fórom. Ide len o nápad - bezplatne by si to vyskúšal a buď potvrdil moje slová alebo ich vyvrátil. Daj mi vedieť.
Mike_- Nový člen
- Počet príspevkov : 4
Reputácia : 0
Každopádne vitaj na fóre.
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
Za vyskúšanie ale nič nedáš - necháp ma zle nechcem ťa do toho tlačiť len rozprávam zo svojej skúsenosti a ide mi len o to aby sa tejto pomoci dostalo aj druhým. Ak sa ti nechce kvôli tomu ani nikam chodiť stačil by telefonát a ten človek by ťa nahodil na diaľku resp. nenahodil. Viac ťa už presviedčať nebudem len mi daj vedieť či nie si ochotný vyskúšať to len taktoMatej napísal:Mrzí ma to, ale neverím na liečenie energiami. Možno niektorí miestni forumáci ale áno.
Každopádne vitaj na fóre.
Mike_- Nový člen
Jedine, keby si sa skúsil opýtať viacerých na fóre - možno ešte sem prispejú a popýtajú sa sami. Len niekedy sa tu pomenej ľudí vyjadruje, tak občas trvá trochu času, kým dakto napíše. Držím Ti palce.
S pozdravom
Matej
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
Matej napísal:Ja osobne nie, Mike, nakoľko v podstate moja porucha je stabilizovaná a lieky mi zaberajú celkom dobre. Som spokojný so svojou liečbou a celkovo sa moje ochorenie uberá dobrým smerom, mám pocit.
Jedine, keby si sa skúsil opýtať viacerých na fóre - možno ešte sem prispejú a popýtajú sa sami. Len niekedy sa tu pomenej ľudí vyjadruje, tak občas trvá trochu času, kým dakto napíše. Držím Ti palce.
S pozdravom
Matej
Chápem, snáď mi tu dáte šancu presvedčiť.
Mike_- Nový člen
http://krizovatkaduse.je-dnesek.cz/
napíš mi číslo do SZ alebo ja ti napíšem a zavoláme si cez energopána?
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej- Okoloidúci
Zdravotný stav
J.
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: