univerzitna nemocnica st.mesto bratislava alebo vseobecne
univerzitna nemocnica st.mesto bratislava alebo vseobecne
znama mala dobre odporucania na psych. kliniku v tejto nemocnici, je to jedna moznost, kam som chcela ist sa dat liecit.
Viete mi niekto povedat, aky tam je program? Dalej, napr. ci tam je clovek v pyzame, alebo vacsinou normalne obleceny. Tym programom som myslela denny povinny program? Alebo ako to vacsinou v takom zariadeni byva? Na otvorenom oddeleni.
Dakujem,
A.
arbela- Nový člen
- Počet príspevkov : 28
Reputácia : 5
Dátum registrácie : 03.02.2014
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: univerzitna nemocnica st.mesto bratislava alebo vseobecne
Staré mesto nemocnica, to je tuším Mickiewiczova. Jáj, to je moja zlatá nemocnica, na ňu rád spomínam, teda ak si vôbec na niečo spomeniem. Bol som tam hospitalizovaný už dávno, asi v r. 2008, alebo tak nejak. Bol som len na otvorenom oddelení, zatvorené - to bola len taká veľká izba, kde ležali rôzni pacienti spolu a boli furt pod dohľadom. Mužské a ženské oddelenie bolo dosť oddelené, ale myslím, že na tej veľkej chodbe či hale, kde bol aj televízor a mohlo sa sedieť na gaučoch, že tam prichádzali aj muži, aj ženy, že reku že sme to mali spoločné. Mne doktorka dovolila mať na izbe aj mobil aj nabíjačku na baterky, aj mp3jku na počúvanie. Po oddelení sme chodili oblečení normálne, čo sme si doniesli, teda hocijaké domáce oblečenie --- tuším som mával šušťáky a tričko, alebo mikinu. Nejaké prezuvky, asi som mal také tie tenisky na telesnú.
Ráno bola povinná rozcvička. To sme šli na tú veľkú chodbu, resp. halu, a niekto nás predcvičoval. Trvalo to len asi 10 minút. Jedlo si nepamätám, kde sme jedli. Vzadu za oddelením boli všelijaké povinné terapie - ja som bol napr. na šití, alebo čo to bolo. Musel by som sa pozrieť do svojho denníka, ktorý som si vtedy viedol, lebo kvôli elektrokonvulzívnej terapii si veľa z miestneho pobytu nepamätám. Mali sme aj posedenia, napr. spoločné psychoterapie.
Na otvorenom oddelení sme mali povolené vychádzky. Ale museli sme zostať len v areáli nemocnice. Areál bol pekný, listnatý, akurát bolo leto. Pekné všetko čisté, lavičky vonku, stromy, ako mestský park to vyzeralo. Príjemne to na človeka doliehalo.
Aj ja by som rád odporúčal túto kliniku. Ale keď som tam chcel ísť sa dať hospitalizovať druhýkrát, tak ma odmietali, lebo som nebol z Bratislavy, a tiež tam bola nervózna nešťastná prijímajúca lekárka. Ostatní lekári vnútri kliniky boli vždy príjemní a dobrí.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5075
Reputácia : 943
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
arbela- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
P.S. Najlepsie bolo jedlo. Raz bola dokonca kacka s cervenou kapustou.
arbela- Nový člen
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
brutalna nuda a absencia akejkolvek zmysluplnej cinnosti.
lepsie su denne stacionare
hypomaniak- Domáci člen
- Počet príspevkov : 37
Reputácia : 4
Dátum registrácie : 08.10.2012
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
xkrchnav- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 1600
Reputácia : 142
Dátum registrácie : 19.08.2012
Vek : 39
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Možnože aj ja by som sa tam nudieval, ale mal som tam na programe elektrokonvulzívnu terapiu a vtedy som mal dosť rozsiahle výpadky pamäte. Čiže sú celé state, celé dni z toho miestneho pobytu, ktoré jednoducho uleteli ako raketa. Naopak, značnú a frustrujúcu nudu si pamätám z trnavského oddelenia. No tam sa vraj podmienky od r. 2010 náramne zlepšili. Viem to iba z počutia, vraj je to tam teraz už celkom dobré. Dúfam však, že si to niekedy nebudem musieť v dôsledku svojho stavu ísť overiť...
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5075
Reputácia : 943
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)