mravencenie v mozgu
mravencenie v mozgu
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 537
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Re: mravencenie v mozgu
Ahoj, viem približne, čo popisuješ. Často som mal taký stav, keď som bol na slnku a nemal so šiltovku, inokedy to bolo ako NÚ liekov a občas z vyčerpania, zmeny tlaku vzduchu alebo akoby "nechcelo" prekrviť...
Zvykli mi na to pomôcť: dostatok pitného režimu, magnézium, vitamíny skupiny B, ginko biloba. Ak je to nový príznak a nikdy si také nezažil, respektíve sa bude opakovať, určite poraď sa s lekárom, v prípade, že by došlo k nedokrveniu v pravom zmysle slova (TIA) - to už by si mal napríklad nevoľnosť, vracanie, závraty, poruchy reči či videnia. Vtedy to už je akútny stav pre neurologickú kliniku. Rovnako, ak by nedajbože došlo ku krvácaniu, to už by len tak neprešlo...
Držím palce
Lucas- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 366
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 12.08.2023
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Matej and rasto like this post
rasto- V.I.P.
- Počet príspevkov : 537
Reputácia : 60
Dátum registrácie : 18.10.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: f20
Súčasná medikácia:
Tak u mna ako vedlajší účinok z vynechania antipsychotík, hned ráno na druhý deň sa ozýva v mozgu talamus, dočítal som sa, že je to najvačší vzrušujúci sval, či ako by som to nazval. U mna sa to prejavuje ako vrndžanie ele.motorčeka vo volkmene. Celý deň takto kým nenasadím normálnu dávku. Má to aj výhody: ele.motorček dá o sebe vedieť, že mu chýba olej. :-)
Reputácia : 16
Dátum registrácie : 21.05.2023
Vek : 46
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - Paranoidná schizofrénia; F51.8 - Insomnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
rasto likes this post
Áno, to je typická a častá reakcia pri našich liekoch, mnohé psychofarmaká spôsobujú tzv. fotosenzitívne reakcie, niektoré môžu spôsobiť pri dlhšom pobyte na silnom slnku až popáleniny, preto sa treba chrániť (klobúk, okuliare, odev, opaľovací krém).
Ak je problém len v tomto, tak to myslím poznáme viacerí nič závažné ti nehrozí
Lucas- Strieborný pokročilý člen
- Počet príspevkov : 366
Reputácia : 78
Dátum registrácie : 12.08.2023
Vek : 36
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
rasto likes this post