Odraz v zrkadle
Odraz v zrkadle
Určite mi dáte za pravdu, že sa necítite svoji keď naproti vám kráča okoloidúci, či sa na vás pozerajú, alebo počúvajú ľudia, spoločnosť a verejnosť.🥵
Už Amy Cuddy mala na to vychytávku a to zaujatie pozície hviezdovky - supermana. Pri akejkoľvek pozícii, či postoji treba roztiahnuť ruky a nohy, čo značia pokoj a kľud v mysli a na emóciách.
Louse Hay mala na takéto situácie a stretnutia, fígeľ a to pozitívnu afirmáciu. Postavíte sa pred zrkadlo a v duchu si poviete: Ahoj, Volám sa, celé vaše meno a priezvisko, a mám ťa rád, prijímam ťa takého, aký si tu a teraz!
oSHo sa prihovára k odrazeným zrkadlám, ako k očiam ľudí v ktorých sa vidím. Tvrdí, že nie sme to, ako nás ľudia vidia, že to je len naša ilúzia, sen. Sme len to, čo sme práve tu a teraz. Toto isté tvrdí aj Eckhart Tolle. Nie sme náš, či cudzí sen.
Don Miquel Ruiz sa k snom vyjadril, ako k hlavnej úlohe nášho príbehu. Ak sa chceme vymaniť z tejto úlohy, v ktorej sme si vytvárali starostí, utrpenia, mali by sme dodržiavať jeho päť dohôd. Transformovať tak hlas poznania, čo vytvára príbeh.
Ja vám ponúkam túto možnosť. Keď už sa obliekam pred zrkadlom, alebo sa niekde vidíme vo sklenej výplne, povedať si v duchu to, čo navrhovala Luis Hay: Ahoj, volám sa Jožko Mrkvička a mám ťa rád, prijímam ťa takého, aký si tu a teraz.
Verte mi, že keď budete vonku a človek na vás upriami zrak, sa pred vami zjaví tento transformovaný na novo naprogramovaný odraz v zrkadle aj s afirmáciou. Nebudete tak sa cítiť nesvoj. Všade v ľuďoch budete vidieť seba samého, takého, ako v zrkadle, vtedy, keď použijete tú afirmáciu.
https://rebelvrana.blog.pravda.sk/2023/05/14/odraz-v-zrkadle/
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 2
Dušan
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1
Patty_Pillow and janka,janka like this post
Re: Odraz v zrkadle
janka,janka- Bronzový pokročilý člen
- Počet príspevkov : 220
Reputácia : 8
Dátum registrácie : 07.04.2023
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia: Medotrygin, Stilnox +AP
vrana likes this post
Re: Odraz v zrkadle
Hulk DF 365 1
Hulk DF 365 2
Dušan
vrana- V.I.P.
- Počet príspevkov : 518
Reputácia : 148
Dátum registrácie : 31.07.2021
Vek : 45
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0 - (Para)noidná (schizo)frénia; F51.8 - (In)somnia
Súčasná medikácia: Kventiax SR s postupným predlžovaním 3x300mg - 0-0-3; Cisordinol 1x10mg - 0-0-1; Depakine Chromo 1x300mg - 0-0-1