Stava sa niekomu, ze citi na sebe hmyz? Ale hmyz nevidi, ked sa pozrie na seba, ale aj tak ho citi? Mam take tusenie, ze to bolo psychoticke nieco. Opisem tu celu situaciu. Nebral som lieky, nie moc dlho, asi len vyse tyzdna alebo dva tyzdne. A zacal som vystrajat, tak som si dal lieky, ale stale som citil hmyz ako mi lezie vsade, ako ma steklili tie nozicky nejakych chrobakov, trvalo to skoro cely den. Stale som sa skrabal. A bolo to asi psychoticke, lebo som aj zacal splietat pribehy, ze mi dali drogy. Lebo niekde som davnejsie cital, ze to mavaju ludia na drogach, taketo predstavy. A uz som rozmyslal, ze mi dali do cigarety nieco, a bal som sa aj ludi, co vonku chodili, taky strach z nich zvlastny. A dnes, ked som nad tym rozmyslal, tak myslim, ze ma chytala nejaka psychoza. Lebo som ich vsade citil, tych chrobakov, ako keby naozaj liezli po mne, vsade, aj na tvari, na chrbate, na rukach. Este aj vonku som sa skrabal stale. Vlastne aj teraz som si neni isty, ci mi tie drogy nedali a chyta ma zas depresia a chce sa mi plakat a bojim sa a asi som mimo.