Problémy...
Problémy...
Anna16- Nový člen
- Počet príspevkov : 7
Reputácia : 0
Dátum registrácie : 03.04.2022
Zdravotný stav
Diagnóza:
Súčasná medikácia:
Re: Problémy...
Anonymný- Anonymný
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2285
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Matej, vrana and Anna16 like this post
Stotožňujem sa aj ja s tým, čo Ti poradili @Miroslav a @kimi2028. Je potrebné si znížiť záťaž a požiadavky na seba, čo sa týka množstva odvedenej práce či množstva cvičenia. Rovnako je potrebné pravidelné jesť, lebo bez normálnej výživy pre telo sa táto absencia premieta negatívne aj do psychiky v podobe Tebou spomínanej beználadovosti.
Ešte mi ale napadá, že čo sa týka priamo toho vytáčania očí dohora, ono sa to pomenúva v príbalových letákoch ako "vyvracanie očí nahor" a je to jeden zo známych nežiaducich účinkov niektorých antipsychotík, obzvlášť tých zo staršej generácie. Aj tu na fóre v minulosti niektorí už takýto príznak spomínali, pričom si pamätám, že niektorí z nich na to mali od psychiatra predpísaný ako doplňujúci liek "Akineton", ktorý takéto mimovoľné, vôľou neriadené sťahy svalstva na rôznych partiách tela (napr. v tomto prípade svalstvo obopínajúce očné bulvy) dokázalo eliminovať. Takže by som Ti prípadne doporučil aj toto - spýtať sa, či by Ti lekár nemohol predpísať ešte aj Akineton, alebo niečo jemu podobné.
Držím palce.
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5075
Reputácia : 943
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
rasto, vrana and Anna16 like this post