Ako sa dnes máš? 9
Strana 64 z 85 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 74 ... 85
Re: Ako sa dnes máš? 9
Noc bola bez problémov, spal som od 22.hodiny do 7:30, kedy ma zobudila mamina. Tendencie ku pasivite pretrvavajú stále ako polihovanie v posteli, apatia, sociálna utiahnutosť, snaha sa izolovať. Nálada sa držala niekde v strede, keďže nebola povznesená a ani depresívna. Neboli zaznamenané žiadne negatívne emócie ani myšlienky, čo súviselo pravdepodobne s pasivitou. Myšlienky sa týkali len zajtrajšieho šachového zápasu, ktorý na mňa čaká a neminie. Verím, že bude to so šťastným koncom pre naše mužstvo. Čo sa týka dnešných aktivít tam som sa veľmi nepretrhol, absolvoval som len ranný nákup s ockom a jednu kratšiu prechádzku, čiže bol som aktívny len nejakých 1,5 hodiny. Žiadne výnimočné udalosti ani vedľajšie účinky liekov neboli zaznamenané.
Dnešok by som ohodnotil na 2-.
kimi2028- V.I.P. Golden
- Počet príspevkov : 2272
Reputácia : 762
Dátum registrácie : 13.02.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg
Veroni, to fakt? Bolo tam až tak na nevydržanie?
A ako sa mám? Veľmi dobre. Priateľ napokon prišiel, vykladal mi, ako je v robote, no vraj tam po ňom idú tri ženské, hneď mi stúpol tlak, i keď príliš žiarlivá nie som. Ale toto? Štve ma to, hoci som sa na tom smiala, zas ono je to aj trochu sranda Každopádne, už ho nemôžem poslať hraničiarsky k čertu, pretože by rýchlo mal náhradu
Blíži sa mi prvé fotenie + líčenie (v pondelok), druhé bude o týždeň. Roztočila som to Však ma to aj dokopy vyjde do 200 eur, nuž ale teším sa jak malé decko na Vianoce
Po psychickej stránke teda OK, som šťastná, spokojná, nemám automutilačné tendencie, i keď mi Jana dala tabuľky, kam mám zapisovať práve to, či nejaké boli, plus koľko spánku, koľkokrát strava, inzulín, potešenie, etc. Pod tým posledným neviem čo si predstaviť, sex?
Po stránke somatickej glykémie, že by jeden zdochol Musím merať viac. Som trochu prechladnutá navyše, moja každoročná klasika, no inak to ujde. A práve mi mrznú nohy
A tak teda, majte sa, držte sa
Meretseger- V.I.P. Silver
- Počet príspevkov : 967
Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015
Zdravotný stav
Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico
sarah222- Mierne pokročilý člen
- Počet príspevkov : 102
Reputácia : 25
Dátum registrácie : 29.10.2017
Zdravotný stav
Diagnóza: Stredne ťažká depresia
Súčasná medikácia: Valdoxan, arisspa, rivotril, zolpinox
Zdravotný stav
Ku fyzickej aktivite, najviac by malo pomáhať kardio (behy,plávanie), čo som prevádzkoval keď som bol zdravý. Teraz neviem však, ako by mi plávanie pomohlo. Už len pre zdravý životný štýl hýbať sa je dôležité...
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
tak, mám sa fajn...no dobre....konečne oddych, pohoda doma ......víkend ako má byť aj som upratovala, aj hrabala lístie, aj som sa uz osprchovala...a tak...rozmyšlala som, že dnes budem aj cvičiť...ale prešlo ma to.... uz dlhšiu dobu som stratila návyk na cvičenie....hoci ked som pred par rokmi cvičila...tak ma to dost aj bavilo....aj pomáhalo.....ano zlepsovalo mi to náladu....asi tie endorfíny alebo adrenalín no neviem...na mna to učinkovalo učebnicovo....ale tak psychicky sa nastavujem, že zajtra si zacvičim aj dlhšie....hodinu u mna je vela...
Prajem krásny víkend....
- Počet príspevkov : 639
Reputácia : 221
Dátum registrácie : 21.10.2013
Zdravotný stav
Diagnóza: F 20.5
Súčasná medikácia: Aripiprazol STADA, Olanzapin Actavis
pre KIMI2028
Zdravotný stav
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Zdravotný stav
Uplynulé dni týždňa mi prebiehajú relatívne zlepšene oproti opisom v mojom poslednom príspevku. Pripisujem to návratu k energeťákom, ktoré mi zlepšili trávenie (urobili častejším vyprázdňovanie, tiež upravili kako, žiadna krv, minimálne nafukovanie) a ktoré mi prejasnili náladu, zvýšili motiváciu, odstránili tlak k negatívnemu mysleniu, uľahčili odbúranie mínusových príznakov a celkovo dodali aj fyzickú vitalitu. Tiež mi upravili spánok, lebo po vyprchaní zvýšeného množstva povzbudivých látok príde prudká spavosť, a to obvykle na mňa dosadne okolo ôsmej večer, takže akurát doba, keď pomaly idem spať. Aj keď sa ešte premáham aspoň do desiatej. Momentálne som si doprial aj nejaké cukrové malinkovky (okolo 5 g cukrov na deci, 87 kJ na deci). Mal som cez týždeň 2x mekáč, pričom pätnásťtisícovky boli aj v piatok a včera. V tieto dni to mali na svedomí zase chipsy a silno maslový margarín, nehovoriac o bagete a číne. Dosť som sa v tento týždeň na stravu finančne rozhupol. Na páse som musel povoliť opasok už na obvod 90 cm, inými slovami toľko mám pás momentálne (+2 cm), prírastok na hmotnosti ešte neviem.
V práci som robil zväčša nadčasy až do nejakej siedmej. Tiež som včera v sobotu robil asi 8 hodín, mal som nejaké nedokončené resty, ktoré som chcel postíhať. Nálady sa mi už nerútili, ani som nemal plače, flush bola, ale už som si kúpil nový typ BB-krému od Garnier. Z DD-krému od Mixy mi začala vytekať nejaká červená tekutina, asi to už bude tiež expirované. CC-krém od Mixy nie je krycí, ale zvlhčujúci. A BB-krém od Mixy som už na pultoch obchodov nevidel dosť dlho. Tak reku presedlám na Garnier, lebo ten bol cenovo pre mňa dostupnejší, než ich konkurencia. Kúpil som na mastný svetlý typ pleti. To by mi malo sadnúť.
Dnes som si trochu podriemal dlhšie, asi do 10. Včera som bol voliť ešte pred prácou okolo 7:30. Hľadal som, kde je tá škola, lebo som bol prvýkrát voliť v inom okrsku už podľa nového trvalého pobytu. Dnes už mám za sebou všeličo, aj obed, ale pôjdem ešte umývať riady, zmývať sa, holiť a musím vybehnúť do práce dokončiť jednu faktúru žiaľ, lebo objednávateľ urguje. No mala by to byť maximálne hodinková záležitosť. Inak dosť odpočívam. Bojujem so žravosťou. Internet mi už ide aj od UPC, takže pôjdem čoskoro si zrušiť paušál od Štvorky. Prejdem u nej na program "platím, čo spotrebujem".
Psychiatricky teda zlepšene, ale len umelo, jednoducho energeťákovo. Nech už sú akoľvovek neviem-ako zatracované, zdá sa, že v mojom prípade budú musieť fungovať ako dôležitý kompenzujúci prostriedok. Ako sa vraví, každý máme svoju drogu. Skôr by som sa zameral na zlepšenie životného štýlu v iných stravovacích návykoch a tento jeden stravovací návyk si ponechal asi ako takú malú neresť.
Stav asi na 2+.
Ďakujem Vám za prečítanie, priatelia. Všetko dobré.
Matej
Matej- Okoloidúci
- Počet príspevkov : 5069
Reputácia : 941
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 38
Zdravotný stav
Diagnóza: F21, F60.1
Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)
kimi2028- V.I.P. Golden
Zdravotný stav
Strana 64 z 85 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 74 ... 85