Schizofórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dole

topánky

Goto down

• Zaslať odpoveď

topánky Empty topánky

Odoslať  opadané lístie Ne 14 január 2018 - 11:06

chcel by som sa Vas opytat, kde a v akej cene si kupujete topanky. kupujete si skor lacne alebo skor drahsie topanky? vydrzia Vam dlhsie, napr. niekolko rokov alebo ich musite obmienat castejsie?
opadané lístie
Zlatý pokročilý člen
Zlatý pokročilý člen

Počet príspevkov : 436
Reputácia Reputácia : 94
Dátum registrácie : 10.02.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

topánky Empty Re: topánky

Odoslať  Meretseger Ne 14 január 2018 - 11:18

Zaujímavá téma Very Happy
Okrem väčšiny čižiem, ktorých mám viac, než je zdravé, ich kupujem v Deichmanne, či už v kamennej predajni alebo ich odtiaľ objednám, cena je skôr medzi tými vyššími... Čižmy mám snáď odkiaľ sa dá, jedny ma vyšli cca 82 eur, ale potrebujem rôzne druhy na cosplay, no. A vydržia celkom dlho, aj to od nich teda očakávam, za takú sumu Shocked
Meretseger
Meretseger
V.I.P. Silver
V.I.P. Silver

Počet príspevkov : 967
Reputácia Reputácia : 224
Dátum registrácie : 18.09.2015

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F33, F60.31
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Abilify, Brintellix, Lamotrigin, Trittico

hug0
sorry0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Dušan Ne 14 január 2018 - 11:32

tak ja som pred dvoma rokmi kupil dvoje zanckove jedny na zimu teda polo a druhe na jar a jesen,cez leto chodim v sandaloch,tie ovsem kupujem kazde leto nakolko su o cinanof,boty su znackove a cena priserna,pocitam este par rokof kim odidu,a este jedna vec,ked nakupujes v eshope tak kazda znacka ma svoje rozmery,tieto su mi o pol cisla mensie ale da sa v nich chodit,treba strihat nechty
Dušan
Dušan
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 1604
Reputácia Reputácia : 378
Dátum registrácie : 02.07.2016

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza:
Súčasná medikácia Súčasná medikácia:

hug0
sorry0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  Matej Ne 14 január 2018 - 14:05

Kupujem zväčša v Deichmanne v kamennej predajni. Kupujem botasky ladené napr. domodra, alebo dosiva s tým, aby tam boli aj nejaké biele prvky, ktoré ak zostávajú čisté a biele, tak tie boty vyzerajú estetickejšie. Cenová relácia, ktorú vyhľadávam, je asi 20 až 40 eur. Výnimočne som dal za botasky aj 49 eur, ale to bolo tuším len raz, zväčša naozaj sú ceny okolo 29,90, alebo 39,90. Nekupujem renomované značky tým pádom, ale ani ich kópie. Jedny botasky mi vydržia asi 1 sezónu, najviac dve. Teda keď kúpim jarno-letné boty, tak ich mám väčšinou celú jar až do jesene. Na druhú jar musím kúpiť už nové, lebo tie pôvodné nevyzerajú vábne a aj pachy sa ťažšie perú, hoci si ošetrujem vnútrajšok pravidelne antibakteriálnym sprejom taktiež z Deichmannu (cenová relácia okolo 9 až 10 eur, sprej vydrží zhruba mesiac). Stáva sa mi, že musím kúpiť nové boty aj v tej istej sezóne, ale za posledných 5 rokov to bolo zriedka, asi raz. Inak fungujem zhruba na frekvencii 1 letno-jarná sezóna / 1 botasky. Čo sa týka zimnej sezóny, mávam samozrejme zimné boty, ladené dočierna, vyššie, vnútri babušené, pevná vyššia podrážka. Zväčša aj pri nich volím Deichmann, avšak s tým rozdielom, že zimné boty mi vedia vydržať minimálne 2 zimné sezóny. Napr. tie boty, ktoré nosím teraz zhruba od novembra v rámci tejto zimy, som nosil aj v zime 2016/17. Nie som si istý, či som ich nemal aj ešte rok predtým, čiže niekedy dokážu vydržať aj tretiu sezónu. Cenová relácia je tuná drahšia, vie sa vyšplhať k 40 až 50 eurám celkom bežne. Celkovo disponujem dvomi aktívne používanými botaskami (modré a sivé), potom jedny červené sú v zálohe z minulosti, lebo mi ich ešte bolo ľúto vyhodiť, ale aktívne ich nenosím ani v danú sezónu, ani na pracovisku. Tie modré a sivé striedam na pracovisku, pričom sú určené na jarno-letnú sezónu, čo sa týka chodenia po vonku. S novou jarou 2018 však asi kúpim nové botasky, už to tak na jar býva u mňa. Smile Čo sa týka zimných bot, tie terajšie by som chcel mať aj v nasledujúcu zimnú sezónu 2018/19, sú naďalej dobré a nie je im nič. Zimné boty mám ale len jedny, v zálohe nie sú žiadne. Shocked

Takže: sivé botasky (aktívne), modré botasky (aktívne), červené botasky (len v zálohe, určené na vyradenie), jedny zimné čierne boty, a jedny číňanky z minulosti, plus jedny modré kroksy Smile Tož môj obuvný majetok. Embarassed Embarassed Embarassed

Matej
rendeer

topánky Health10 https://schizo.sk
Matej
Matej
Okoloidúci
Okoloidúci

Počet príspevkov : 4994
Reputácia Reputácia : 927
Dátum registrácie : 18.09.2009
Vek : 37
Bydlisko Bydlisko : západné Slovensko

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.5
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Parnido (3 mg), Sertralin Actavis (50 mg), Orfiril Long (900 mg)

https://schizo.sk
hug0
sorry0

Návrat hore Goto down

• Zaslať odpoveď

Odoslať  kimi2028 Ne 14 január 2018 - 15:03

Tak ja kupujem väčšinou v akcii, niekedy až o polovicu lacnejšie a ide o kvalitné značky botasiek ako nike, či adidas. Väčšinou zaplatím tak okolo 30 eur namiesto 50-60. Mám asi 5 botasiek, ale jedne už nenosím radšej vôbec, lebo smrdia tak, že koniec. Tiež jedne mám na šport a dá sa povedať, že nosím troje po vonku a striedam si ich aj podľa počasia. Veľmi dlho mi vydržia. Mám k tomu aj jedne čižmy, ale tie sú úplne nové, staršie mi vydržali nejakých 10 rokov, ešte čo som na gymnázium chodil, čo už je slušná história. Až túto zimu mi začali tie čižmy premakať tak som sa ich zbavil. Tiež mám aj sandále.
kimi2028
kimi2028
V.I.P. Golden
V.I.P. Golden

Počet príspevkov : 2075
Reputácia Reputácia : 753
Dátum registrácie : 13.02.2017

Zdravotný stav
Diagnóza Diagnóza: F20.0, F20.4
Súčasná medikácia Súčasná medikácia: Reagila 4,5 mg

hug0
sorry0